1.7.07

ACABAT DE FIRETA

Una de les nostres joies ciutadanes és el Palau de Fires i de Congressos.

Algú té una mica de celo per enganxar la llosa abans que caigui?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Per fi s’ha descobert; per aquí és on han insuflat tota la millonada d’euros que va sobrepassar el pressupost inicial per a la contrucció del Palau Firal. I és clar, són tants, que finalment ha reventat.

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

...per a yoya, al casdiu yoya, el Navidaz...ca a tans ampresaris da la construcsió ha fet rics i a tans morus a culucat da manobras a la construcsió...aichí an cadat las rayolas da Tarragona, ca totas ballan...Yoyas, Yoyas da Tarragona...Palau da Cungresus, Bunker da la Platya dal Miracla...el Ballesterus i el da lus Rius...Navidaz, Navidaz ca que con dulse cantar ta nos llevas los calerons nuestrus i de las protsimas yenerasions...(capullus...cus donguin am un rabu da gorrinu...)

Chuchet Chuíss Cagot+Burrira i :aPéres.

lluis ha dit...

Chapuzo, chapuzas, chapuzare, chapuzavi, chapuzatum, debe ser de la 1� conjugaci�n, no?
Es muy dif�cil hacer las cosas bien, que pena!
Qu� tendr�amos que cambiar, para que la gente trabaje bien?

Anònim ha dit...

Un curs de Tetris per al inspector d'obres del nostre Ajuntament... I un altre de ritmes etnics tarraconensis per a composar música amb el moviment del paviment....podriem fer la cançò de l'estiu amb videoclips de la seva el.laboració.

Conxi ha dit...

Una chapuza detrás de otra

Anònim ha dit...

No fan les rentes a l'interior d'aquest palau? doncs està molt clar, és la bustia per depositar les declaracions degudament signades...

Mon ha dit...

es una junta de dilatació, mes grossa que'l cervell del que va possar l'enrajolat