14.11.07

VA DE MOTOS

En Jordi Sanvisens és un dels col·laboradors més fidels, ens fa a mans aquesta sucosa reflexió, amb pregunta incoprporada:

Ara fa dies que no us enviava fotos ni col.laborava amb el blog. Un cop superat l'any de vida, em torno a posar les piles:
En la següent foto, presa al cr. Jaume I al costat de la Pl. de Braus, podem contemplar una filera de motos aparcades a l'espai reservat per a aquests vehicles. Podeu endevinar quina moto no hi hauria de ser, o hauria d'estar al dipòsit municipal? Per què deixen els vehicles abandonats ocupant places útils, en canvi prenen cap al diposit els que estan ben estacionats, perquè saben que els vindran a recollir i pagaran? Voleu dir que no actua al reves la grua municipal?
Per cert: Vau iniciar una recollida de fotos de candaus lligats a les faroles / arbres, però no ha tingut gaire èxit. Jo proposo iniciar una cadena dels 100 cotxes més abandonats i destartalats de Tarragona (s'accepten motos). Veureu que ràpid arribem a tenir-ne 30 o 40......
Text i fotografies de Jordi Sanvisens, a qui agraïm la col.laboració.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

la gent llença de tot al "cenicero que nunca se llena" el tema cotxes també és un tema... la grua la gestiona la nostra estimada guardia "només recaptació" urbana...aixó de retirar vehicles no dona pasta... però és una de les feines que deixen de fer com la de patrullar a peu per on no arriben caminant...DROPOS que son més DROPOS que ningú....

Guantxo ha dit...

Amb el tema motos i cotxes hi ha una altra cas curiós: si tu aparques al teu cotxe al reservat per motos ràpidament et claven la multa i bé la grúa. No passa el mateix amb les motos que aparquen al lloc dels cotxes. Feu un tomb pel carrer Taquígraf Martí i veureu que cada dia hi ha quatre motos aparcades (el lloc va variant depenent del dia), el problema està que tot just a la cantonada hi ha dos reservats per motos (Rovira i Virgili davant dle Petit Tarraco i de la pastisseria Sanromà), i a l'altra punta de carrer, a Pin i Soler n'hi un altre. Impunitat per les motos i delicte pels cotxes.

Anònim ha dit...

Tens raó guantxo!

Dolors

Anònim ha dit...

El del petit tarraco ocuen tota la sera, especialment a l'estiu, només hi faten motos

Anònim ha dit...

Recodem que un cotxe pot fer molt de mal a una moto impactant, ja estigui parada o estigui en marxa... aprofito per intentar fer entendre que en una rotonda un moto es molt díficil d'aturar o frenar. Cada dia la velocitat dins de les rotondes és més elevada, penseu que si hi ha una moto un fals moviment i el terra és el qui rebrà la caiguda. Entenc que hi ha un perfil de motoristes o ciclomotors que buscan el perill pero no tots son del mateix patró. El mateix serveix per les bicis...només demano una mica de seny i que traslladeu aquesta sensibilització als vostres coneguts. Tarragona s'està convertint en un risc elevat donat que les autoritats no eviten aquest fet.

Anònim ha dit...

Donde aparcan 8 motos, caben 2 coches si no son muy largos. Es evidente que si no fuera por ellas ya no cabriamos. Facilitan el estacionamiento y la movilidad en la ciudad. Han creado muchas plazas de aparcamiento para moto nuevas, pero aun faltan mas.

Anònim ha dit...

Mireu al yuoutube com conviuen 2 milions de motos a ciutats d'orient, ningú es queixa i tots van fent... de cotxes ben poquets no cal aspirar al cotxàs de turno per moures per una ciutat. És més ciutats europeas amb bicicleta, sol.lució el litre de gasofa a 2 euros i veuriem com més d'un s'espabilaria.

nastrud ha dit...

al guantxo: quan un cotxe aparca a un de motos, no només agafa un lloc sino 4 o 5. I me n'acostumo a trobar bastant sovint...

Posats a vigilar mira l'aparcament de motos de la rambla, de davant de la farmàcia on abans hi havia la gasolinera. Ves mirant quants cotxes aparquen allí al llarg del dia.

Maginet Pelacanyes ha dit...

al guantxo: Quinq llei prohibeix estacionar una moto en un lloc apte per cotxes? Has vist mai una senyal de prohibicio a motos al carrer Taquigraf Marti? Vas errat noi, una moto es convenient posarla en lloc de motos per estalviarte algun que altre cop dels cotxes, pero mai es obligat. No aixi un cotxe, que si aparca en el lloc de motos, al estar senyalitzat per motos no pot fer-ho.
Ah, tinc moto, pero no aparco al carrer Taquigraf Marti!