7.11.07

ZONA KK

La nostra col.laboradora Maria Rosa Martí ens fa a mans unes belles instantànies tarragonines, acompanyades d'unes belles paraules que dónen contingut a aquest post titolat "zona KK", bell nom...
Estimats amics del Tarragona2016. Sembla que les obres del mercat cadadia ens donen "una alegria". Aquest dimarts ha estat en forma d'aquest riu fangós que ha provocat el treball d'una de les màquines que fanles cates arqueològiques al carrer Reding (si, el del guèiser). Evidentment, són les 10 de la nit i ningú s'ha preocupat de netejar res. Per a què? Si total, ja marxarà sol? Deducció de lògica aplastant.


La meva pregunta ara és, si aparco el cotxe en la nova zona caca, també he de posar tiquet?

Text i fotografies de Maria Rosa Martí, a qui agraïm la col.laboració. Les negretes són nostres!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja, ja, ja, et planyo, Maria Rosa!. A prop de casa meva van sembrar un Corte Ingles i de moment nomes han sortit tomaqueres.
No se si es perque van ensofatar els voltants amb POUMDUP o per l´a naturalesa del terreny.

Anònim ha dit...

Ens em d'acostumar a les aigües fatals de la Tarragona Mes Cagona.
Com du l'anònim anterior, a prop de la meva van fer una zona electoral, però és més una zona morta per la gran qüantitat d'arbres morts, que no poden creixer en condicions.

Anònim ha dit...

Ei, que aquesta furgo es la de la meva veina¡¡¡ potser ella que està acostumada a aparcar davant pq es on treball ens ho podria explicar... però jo aposto que no ha pagat en s'ha vida.

victor

Tondo Rotondo ha dit...

Aigües pútrides,
màfia galopant.

Tondo Rotondo ha dit...

Víctor,

Caldrà que la teva veïna porti la fregoneta a un rentacotxes, entre tanta marronor...

Maria Rosa ha dit...

Gràcies per la publicació! Si passeu pel Mercat fixeu-vos-hi, la zona KK s'està expandint perquè la màquina "cagadora" continua fent feina, avui just davant del meu portal!

mossèn ha dit...

kk ... ??? ... kkpacitat de fer-ho tot malament, oi ??? ... salut

Waipu Carolina ha dit...

muy buena colaboración!

Anònim ha dit...

Entre l'aigua mercuriana i el sesidus dels estorninos amb la bruticia de la ciutat, tenim el cocktail perfecte per crear alguna pandemia nova. Qui sap si les espècies de la provincia patiran una adaptació al medi amb característiques autoctones... per fer una especie amb engantxines pels cotxes