30.11.07

L'ULL DE L'ARTISTA

De vegades és més gratificant mirar la realitat a través de l'obra d'un artista doncs -com és el cas de la instantània- ens estalviem de copsar la dura realitat dels nyaps-restauradors que ha sofert la muralla.
Vegeu sinó un dels pocs carreus que han aconseguit poder olorar la brisa del mar des de l'època romana... singularitzat hi queda.

6 comentaris:

Té la mà Maria - Reus ha dit...

que es dongui manya l'artista que dintre de poc tota la muralla serà de vidre

salutacions

Brad Pitt ha dit...

Els de reus no en teniu no de muralla? De fet ni el Gaudí hi va néixer a Reus.

De vidre.... Au, va! :-))

Anònim ha dit...

...doncs, amb els artistes municipals de Tarracagona la Pudenta que tot ho planifiquen amb l´ull del cul, la muralla costarà com si fos tota de vidre diamantí però estarà feta amb el plexiglas més barat, de basar "chinu"...

Tarracagona la Pudenta...té el que es mereix¡¡¡

Anònim ha dit...

Artistes que fan art d'on hi ha merda! ments prodigis que poden amagar en la seva obra la bruticia i gent fastigosa que tenim a la ciutat. Es clar anem a la cua en educació ...als polítics els hi va be no educar, així la gente és més manipulable i vulnerable al sistema...aviat pensar també serà d'artistes

Anònim ha dit...

Són artistes que treuen l'ideal de les coses brutes... per això s'anomenen artistes, ells veuen com han de ser les coses. no com els polítics que fan que tot estigui com el cul.

Anònim ha dit...

El darrer cap de setman al parc del Francolí a la zona picnic va haber-hi espectacle dels bons i va durar els dos dies... no us ho perdeu els pròxims dies... hi ha per fer un blog exclussiu. Estem molt distrets els veins... Ens ho prenem com un entreteniment gratuit que cap parc d'atraccions ens ho pot oferir.