23.10.07

AUTOPISTES TRENFE

Gràcies a Trenfe ara podeu anar ABErcelona en autobús...
***
En solidaritat amb els emprenyats que pateixen dia a dia el martiri de les vies.

17 comentaris:

Victor Franquet ha dit...

en serio, que no va renfe fins tgn??? aquesta setmana tinc molta sort i he pogut anar a bcn en cotxe (per 1er cop en 4 anys) i no me enterat d'això... algú m'ho confirmar? m'han trucat uns amics dient-me que no arribaven els tres a tgn i jo li deia que no podia ser, que una cosa es que tanquin rodalies (c2 i c10), però el de tgn també?

expliqueu-m'ho bé siusplau, que estic desinformat, sinó trucaré a trenfe per fer-lis una autopsia a les seves autopistes buides.

Waipu Carolina ha dit...

esto ya es el colmo!

Anònim ha dit...

Tot per fer un AVE per a rics... algú pensa que l'AVE és la sol.lució als problemes? Penseu que reduirà la saturació del servei de rodalies de Barcelunya? I Tarragona, perquè no te un servei de transports que permeti desplaçar-se pels polígons industrials i juntament amb els autocars de les empreses descongestionar els pitotes de l'hora de dinar? Amb un conveni amb les empreses, treballadors i Sindicats(que darrerament estàn molt parats) podien fer alguna cosa per evitar un cotxe per persona i promocionar allò que ara sembla el negoci del futur...La sostenibilidad del medi. (Mallol aquesta idea no es teva, ni te l'haguès fet arribar)

Guillem ha dit...

El tema de la Renfe és el colmo. Quin país. I ara diuen que és gratuït, només ens faltava pagar

Victor Franquet ha dit...

perdó, diuen que es gratuit pels usuaris de rodalies, no els de mitja i llarga distancia...

Maura ha dit...

fins quan durarà això? quin problema tindré perquè jo treballo en Barcelona! quina solució donaran?

Sonia ha dit...

No tothom treballa al costat de la feina i s'ha d'agafar un medi de transport. El fet de tancar durant una setmana les vies de renfe fa que molts usuaris arribin tard i emprenyats a la feina

el diari ha dit...

Los usuarios invierten al menos dos horas más al día para ir a Barcelona
Resignación de los viajeros en un día en el que se superó la prueba del caos en el servicio ferroviario. Pero la situación de corte de las líneas de tren se alargará al menos 15 días.

el diari ha dit...

Renfe 'pasa' de Tarragona y no hace gratuito el trayecto
Los usuarios de las líneas de Cercanías de Barcelona L-2 (la de la costa), L-10 (la del aeropuerto) y L-7 (Martorell) podrán viajar gratuitamente desde hoy. El 'regalo' de Renfe no se extiende, sin embargo, a Tarragona y, a pesar de coger también un Cercanías, habrá que pagar. Renfe olvida una vez más a Tarragona.

Anònim ha dit...

Las obras públicas se hacen lo MAS CARAS posible porque cuanto MAS CARAS sean MAS COMISION para los políticos.

Assumpte ha dit...

Quina vergonya de país. Però l'oposició no pot dir massa perquè l'empresa que fa les obres la van contractar ells. Tot i així sempre tindran la culpa els socialistes

serrallonga va en tren ha dit...

Això demostra que cal la independència per poder decidir nosaltres, no Madrid.

Anònim ha dit...

...al Mallol, rai...ell va-i-ve de Barna ben muntat en la seva Escombra de Plata -i oru- voladora...i el Nadal, en el seu iot de platí-tungstè-iridiat -que fins el duu a Eivissa, xèics¡¡-...i és que cap ajuntafems paga millor que el de Tarragona la Pudona...

Julian ha dit...

Pensen que posan 200 autobusos tot té solució. No veuen que si caben 50 persones en un autobús per 200 són 1000 usuaris? Quans usuaris trastllada un tren en hora punta? No és d'estranyar que la gent estigui tan rebotada

Fernando ha dit...

yo pienso como julian!

El Capità Tarragona ha dit...

Hola!

S'apropa la segona trobada de blocaires!

Serà el proper DISSABTE DIA 1 DE DESEMBRE a les 21:30

Que, t'hi apuntes?

Si vols venir, envia un correu a blocairestgn@gmail.com i ja està!

Salutacions!!

Cèsar Llamborda ha dit...

Aquest matí de dimecres resukta que a primera hora els autobusos del Plana no tenien prous efectius per trasnportar els soferts salouencs que opten per aquest públic mitjà de transport.

Deien que havien portat buso a BCN.

Plana sempre serà la meva empresa preferida alhora d'organitzar les meves vacances: en bus Plana, com cal.