4.10.07

PLAGA DE CARRETS

Algú no identificat ha demanat avui la compareixença del president del Govern, del Conseller d'Interior, de l'ex-ministre Aveces, del presentador de l'Afers Exteriors i del fiscal general de l'Estat, (aquest darrer molt enfeinat aquests dies), perquè expliquin com pensen fer front al tsunami de carrets de la compra que darrerament s'abandonen als carrers de la nostra ciutat. Fa uns dies va ser al carrer Eivissa, avui al Reding...
Senyors, la situació se'ns està escapolint de les mans!
Demanem a la ciutadania una mica més d'autocontrol per poder parar aquesta plaga de vehicles més propis del Mercapoma o del Correfurt, que no pas dels nostres carrers.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

correfurt???????

Anònim ha dit...

equipar-los amb el sistema de securetat de les ampolles de licor i quan surtin del recinte que soni l'alarma, així de fàcil....Venen uns carritos de la compra des de fa dècades.... per traslladar la compra pels carrers. No és escusa no tenir un d'aquest carritos per agafar aquests altres... ÉS LA GENT EL PROBLEMA NO LA CIUTAT!!!

Anònim ha dit...

el ministre acceves que no badi, que se li desmiembra espanya

Anònim ha dit...

Si per tot arreu on passes et trobes carrets

Anònim ha dit...

perdó, Carrefurt és correcte. Lo que està malament es Mercapoma, és MercaCHONA

Anònim ha dit...

acceves no es ministre, menys mal, però mercachona son valencians paretns del Zaplana i la seva tribu... o sigui que tot es la mateixa m.....microcapacitat....no te res a veure amb la plaga de carrets però sempre va be...desfogar-se... i parlant de plagues, n'hi ha de carrets, de cucas, de mines canines, i sobretot de gent amb sobèrbia pels carrers de la ciutat, gent que no te mirament ni educació per ser digner de viure a la ciutat!!!