9.10.07

NIVELLS DE CULPABILITAT

Tot és qüestió del color amb el qual ho mires.
Un d'aquests 4 és blau.
Per què?
(i què us sembla el matalàs?)

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Dius que estan a la Plaça de la font...doncs el blau es pels documents confidencials de l'ajuntament, el més interessant és l'obstacle de la tanca publicitària de la guardia urbana, la tanca fa la mateixa feina que un urbano, es a dir res que no sigui molestar... i el matalàs representa el descans que ha de tenir un urbano despres de patejar els carrers durant les festes.

Dani ha dit...

mmmmm, el de la dreta? Una bona endevinalla!

Anònim ha dit...

es evident, és del serrallo¡¡¡ potser és el despatx del mallol¡¡¡

quina mala llet.

Anònim ha dit...

el matalàs... és la ressaca dels matalassers, alguns d'ells es van confondre de local i van decidir dormir la mona a la plaça de la font.

Sergi ha dit...

i lo més bonic el matalàs que hi ha al darrera

david ha dit...

el matalàs... que bonica instantania.

Anònim ha dit...

Es de molles, metro 50, 2ª ma...

Anònim ha dit...

estic d'acord amb l'anònim de les 12:16, el nivell de salitre a l'orina contaminada determina que no hi ha ningú a Tarragona amb els nivells d'agents perturbadors, al caguetes del serrallo (és el seu reconegut renom al barri del serrallo) també se l'hi escapa la gotellada...

david ha dit...

avui enlloc del matalàs han posat uns contenidors super ordenats!!!!!
que curiós no???

Anònim ha dit...

tots culpables, a la merda

Anònim ha dit...

Una més... ara han gastat una pasta en contenidors-mascota, panels i personal que fa una campanya per explicar com llençar la brosa...(un cop més pudor a comissió) si m'expliquen que me baixen els impostos de la brossa per la meva tasca de reciclar... ara mateix començaré... i la part d'impost que reduirien la podrien recuperar amb sancions a qui no ho fes... De moment si no tinc cap benefici... i com que pago els envasos, els llençaré allà on me convingui per aixó son meus i reciclar-los beneficia a un empresari-regidor que amb els meus impostos fan el negoci i amb el reciclat els hi donen beneficis sempre unidireccionals.

Mon ha dit...

m'agrada la nova instalació d'art (digna d'un Perejaume)el matalas, la tanca i quatre contenidors es autentic. titol? "Brossa4 al espai urba"

Anònim ha dit...

no et passis amb tots els cagueta, n'hi han de molt macos.

sóc el del anònim de les 12:16