25.10.07

Voleu conèixer els autors de Tarragona 2016? Guaiteu la nostra foto i llegiu la darrera entrevista que ens han fet aquí, signada pel periodista Daniel Tercero García, de 20 minutos.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

...que no teniu "bemoles" de donar la cara..?...que el Mallol us la vol veure bé, xèics..¡¡¡

Ara seriosament, moltes felicitacions pel vostre blog tan vertader com fuetejador de vanaglòries nadalpenques i merdalloles...felicitacions, xèics..¡¡¡

Anònim ha dit...

Un bloc com n'hi ha pocs!

Sou bemollonuts, que diria el de més amunt.

o moço da bodega™ ha dit...

Parabéns al senyors Cèsar Llamborda i Peres Tater, des d'Aracati, per l'aniversari d'un any del blog Tarragona 2016. L'entrevista es va sortir perfecta. Que puguin continuar en l'incansável deure promoure la ciutadania terragonense, així com, donant lliçons de civilidade al món.

Carlinhos Medeiros

o moço da bodega™ ha dit...

...Pere Tarter

Oscar Ramírez ha dit...

M'ha agradat molt la entrevista i hi ha una cosa que m'ha deixat sorprés. El de la dreta, el de la barba, és clavat a mi si em fan la mateixa foto de darrera. Ai, ai , ai!. Que consti que jo no sóc, jajajaaja.

Anònim ha dit...

Aquest blog reflexa les inquietuts de la gent amb la ciutat que tenim feta una merda. És de lo milloret que te la ciutat... quina ironia!...pero quina veritat!!!! si els polítics ho llegeixen, amb la seva diplomacia manipuladora sempre quedaran politicament correctes però qui mira aquest blog ja te un concepte de polític banstant degenerat... al igual que la majoria de gent que cada cop més vota menys o vota castigant.... és el que es mereixen... si ho fan malament i són derrotats el que haurien de fer es renovar-se o desapareixer... però el pastís del poder del mangoneo es molt molt apetitòs.... ENHORABONA PER LA VOSTRA ACEPTACIÓ ALS MEDIS.

Cèsar Llamborda ha dit...

Gràcies a tothom!