25.10.07

CANVI CLIMÀTIC "DE CASA"

Potser Al Gore, abans de fer la conferència farà unes braçades a la piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau, d'es d'on es pot meditar en remull sobre el canvi climàtic, amb un vidre que resguarda la gola dels efectes del fum... Us imagineu nedar sense el vidre... agafar aire pudent per poder avançar no és lo més sostenible, no?
Hem començat a rebre e-mails amb propostes i felicitacions sobre el 1er anyet d'aquest blog... Ben aviat els compartirem. I és què Tarragona 2016 fa un any, ben aviat!
Post dedicat a Miquel Codolar, amb molt de carinyu i desitjant-li sort en la seva nova etapa professional!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Armènia dóna suport a la candidatura oficial Tarragona 2016. Resulta que els armenis saben de que va el tema i els tarragonins no...

Si de cas podeu escriure a la ministra de cultura armènia Hasmik Poghosyan a aquest mail mcya@web.am per demanar-li que ens expliqui de que va aquest rollo político-festiu.

Anònim ha dit...

Hi ha paisos que no tenen prou amb el que tenen que volen cooperar amb una ciutat que no te futur... lluny de ser una ciutat almenys tant neta com les d'Armènia...Gràcies Armènia pero som una ciutat vertedero... no fa falta que ens agafeu d'exemple...

Cèsar Llamborda ha dit...

Agustinet,

He enviat un mail a la ministra de cultura armènia Hasmik Poghosyan - mcya@web.am - convidant-la a conèixer aquest, el vostre blog ciutadà.

Anònim ha dit...

Escandalo, es un escandalo...

Cèsar Llamborda ha dit...

La dona no contesta...

Anònim ha dit...

la piscina municipal que pixa i pixa 30.000 litres... una més!!!! senyors tarragona amb l'esport i la cultura!!!!!!!! Hi ha més espais municipals tancats o abandonats que no cal un POUM per trobar espais forçats, que no ho veieu politiquillos aficionats!!!!