28.10.07

L'ARBRE FÈNIX RENEIX DE LES SEVES CENDRES

El nostre home a Boscos, el Sr. Víctor Franquet, exerceix el seu habitual enginy i ens explica aquesta història d'arbres fènix renascuts de les seves cendres:
...en un nou carrer de Tarragona, a la zona de les parcel·les Roda encara sense nom (podrien batejar-lo com a TGN 2016...) hi havia una resta d'arbre caigut del qual surten noves branques i fulles tendres. Increïble però cert, maltractem la natura i ella ens ho agraeix així¡.
Pd: Raül, tu quan condueixes segur que mires al davant? em sembla que t'haurem de retirar el permís de conduir per adicte al TGN2016¡ jejeje...Gràcies Víctor!
Acabo de crear el Carrer Tgn 2016!

3 comentaris:

Té la mà Maria - Reus ha dit...

que us agrada a Tarragona matar arbres, teniu vocació de romans que tot eren pedres i encara u dura

salutacions des de la ciutat mes verda de Catalunya

Mariaisabel ha dit...

Un altre arbre que vol viure, com el del carrer Mallorca, que pobret ja l'han matat del tot.
Es incre�ble la natura. Quina ll�stima que l'home es dediqui a fer-la malb�.
Una abra�ada

Anònim ha dit...

Els nous arbres plantats al parking del Francolí pateixen cada dia de la violència gratuita... ara instal.len uns "quitamiedos" a l'aparcament però son de fusta i la majoria no superen el mes de vida... la gent es va treure el carnet als cotxets de xoc de la fira, aparquen d'oida i quan no poden avançar més tan fa que tinguin un arbre, plantes o un tope ...la natura es detrueix per la negligència humana...i Tarragona és de les que ho fan a la perfecció. Ni comentar que la gent neteja els cendres, interiors del cotxe i maleters al parking o no fan us de les papereres a la zona picknic...Caldria fer pagar aquest servei i amb els diners netejar-lo, sense dubtar en donar la comissió corresponent al regidor de l'Ajuntament?