10.8.07

GEGANT OFEGAT

Aquesta estampa la vaig trobar diumenge passat, quan un camió estava a punt de creuar el Portal del Roser (maniobra prohibida, tot s'ha de dir), carregat amb el tors d'un gegant amb la cara tapada per una bossa negra de la brossa.

Perquè li fan això al gegant?

És que no volen que vegi lo malament que està la ciutat?

És que ara esnifa cola com els nens de les favelas?

El tenen segrestat i el porten a un soterrani tancat al Carrer Comte?
Text i fotografies del nostre col.laborador Jordi Sanvisens a qui agraïm la seva vitalitat.
Aprofitem per comentar-vos que ben aviat i per temps limitat disposarem de l'arxiu MP3 del programa de ràdio a que us feiem referència ahir mateix. Si esteu interessats en escoltar-lo només cal que el demaneu a cesarllamborda-arroba-gmail.com. Aquesta és una deferència dels amics de Tarragona Ràdio!

4 comentaris:

mossèn ha dit...

ostres !!!! els seguies amb el cotxe !!!! no deus treballar pas pel FBI ??? ... salut

Anònim ha dit...

No se si ya han quitado los tornillos que sujetaban el andamio. El otro dia aún estaban. Ya que perforas el patrimonio, preocupate un poquito cuando acabas. Digo yo.

Calidoscopi ha dit...

Jo crec que és l'alcalde accidental per posar a l'agost quan la gent està de vacances. El ficaràn al seu despatx i a governar! Com que hi ha tanta getn fora ningú se n'adonarà, segur!!

Manresa Calidoscopi

anna marca ha dit...

He enviat aquest e-mail a BALLESTEROS, doncs m'agrada molt el vostre treball, espero no us sàpiga greu. Si algú s'hi apunta, guay:

Josep Fèlix Ballesteros
Alcalde de Tarragona
jballesteros@tarragona.cat


Senyor Alcalde,

He llegit que l'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona convoca els Premis Ciutat de Tarragona de Comunicació 2007. (com a termini el 31 d' agost de 2007).

Desconec si els ciutadans hi podem enviar propostes però personalment voldria enviar-hi la meva: és per al bloc d'internet Tarragona 2016, que retrata amb ironia la nostra Tarragona.

Gràcies,

Anna Marca
annamarca64@yahoo.com