6.8.07

PROMETIEN FINALITZAR EL 15 DE MARÇ

En el dia d'avui l'Ajuntament i l'empresa Praxis encara no han acomplert el que van prometre aquest mes de gener: Finalitzar les obres dels contenidors soterrats de Pin i Soler (segons ells que són tan savis Enginyer Cabestany) el dia 15 de març, fa uns 5 mesos.


Els veïns ja han començat de forma tímida però pudent a llençar brossa de diferent tipus a les inmediacions d'aquesta zona de contenidors soterrats, doncs existeix un gran desconcert sobre on llençar els fems.


Però des d'aquest blog ciutadà no ens resta altra funció que tranquil.litzar-vos i fer-vos ensumar la realitat: Tot plegat es tracta d'una estratègia per omplir el proper aparcacotxes de la Rambla doncs en eliminar-se zones d'aparcament els soferts xòfers finalment poden acabar picant l'ham.

5 comentaris:

Jordi ha dit...

La gestió dels contenidors -soterrats o no soterrats- és de jutjat de guàrdia.

ÉS TERRORISME DEIXALLESC

Anònim ha dit...

He ampliat la foto del cartellet i el responsable d'aquesta obra és Daniel Milà, número 21 de la llista electoral d'ERC l'any 1999 i que en les darreres eleccions donà públic suport a la candidatura d'ERC amb un escrit a le revista que publicà el partit.

No res. Són curioses les concomitàncies entre política, poder i obra pública.

El més greu però és que com diu el post s'han oblidat de finalitzar-la.

Anònim ha dit...

contenidors soterrats =
politics soterrats

;-))

;-))

BRUT LANCASTER ha dit...

Augmenten un 10% la brossa aquests polítics, mentres ells tenen parquing pel morro a la plaça de la font

Mon ha dit...

vols dir que no han trobat restes romanes (o millor dit deixalles)i esta parat.