3.8.07

6102 anogarraT

síulL: otoF?erdnetne'd licífid nat se is séver la soremún sle nesop èuq reP
! ion snolloC

6 comentaris:

Anònim ha dit...

L'Assemblea de l'habitatge digne de Tarragona demana a l'equip de govern la retirada de l'actual POUM i la tramitació d'un de totalment nou que, entre d'altres, contempli la creació de més vivendes de protecció oficial i de lloguer. En aquest sentit també insten al govern municipal a promoure l'aprofitament dels 10.000 habitatges buits que calculen hi ha a la ciutat. Acusen PSC i ERC d''hipòcrites' per haver votat en contra d'un POUM sense saber quin era el seu contingut i per no retirar-lo malgrat estar 'concebut pels interessos especulatius d'una minoria'. Així mateix reclamen que la participació ciutadana no es basi tan sols en les al·legacions sinó en una informació àmplia a tots els col·lectius de la ciutat.
Aquesta Assemblea de l'habitatge digne ha de vetllar pels afectats d'un POUM amb gairebé 4000 alegacions i els seus simpatitzants que son molt més de 4000.
HIOPOCRITA ES EL QUE VA PACTAR AMB ELS SEUS TRANSFUGUES (Exemple Sr. Mallol) I VA SIGNAR EL POUM AMB L'EXPROPIACIÓ I ARA ELS VOL FER COSTAT. HIPOCRITA SERÀ QUI PROMETI UN POUM DIGNE ENCARA QUE MANANT DUBTO QUE SIGUI CAPAÇ DE FER-HO. Els ciutadans de Tarragona no som rucs. Malgrat que la marea grana ara sigui xapapote. Això pels constructors que es van apuntar al carro de l'equip de futbol municipal per fer-se socis dels seus plantejaments marbellins.

Tondo Rotondo ha dit...

POUM ara es dirà MUOP, per dissimular i putejar al mateix temps "sin que se note la mano"...

J.Sanvisens ha dit...

I si et compraves un àtic et donaven la planta baixa o com anava aixo?

Mallolita ha dit...

si tens un pis et fan una zona verda, si tens un terreny et fan un pis, totalment cert!!! el mon alverres...!!!

Anònim ha dit...

àrab, hebreu?????

lluis ha dit...

De que país serán los vecinos de este inmueble?
Si, señor! hay que ser diferente!