9.8.07

CONTENIDORS EN LÍNIA: EL DRET A ESCOLLIR

Amb l'objectiu de donar servei als tarragonins les nostres sempre atenes autoritats ens deixaran escollir on volem llençar els fems, la brossa i tot el que convingui... En línia s'estan començant a disposar els contenidors clàssics i els contenidors soterrats.

Amb aquesta acció s'evitarà que hi hagi qui tingui arguments cívics que li condueixin a deixar la bossa de la brossa fora de cap contenidor i d'altra banda tothom podrà graduar el grau de corvament de l'esquena que haurà d'emprar al moment de depositar la bossa de marres.
Ah! I amb aquesta nova iniciativa les nostress autoritats -amb encert- han potenciat un disseny de contenidor soterrat que havien deixat de banda i que -a banda de ser més ergonòmic´- és més xulo que els tristos contenidors grisos de disseny que estan sembrats de forma inútil doncs no funcionen pels indrets més insospitats de la nostra Tarragona.
Dedico aquest post a Yolanda Garcia, Jordi Suriñach, Human Trash i Jordi Salvat, amb qui ahir vaig passar una agradable i relaxada estona d'aquest agost tarragoní. Llegiu el post de Jordi Salvat que ho explica!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

ires-ponsable

CARME CRESPO BLÀZQUEZ (PSC)

Human Trash ha dit...

Cèsar, un plaer haver-te conegut (a tu i a l'infantó encantador que tens) i haver pogut xerrar sobre blocs i que ens hagis dedicat el post!

Seguiré llegint, i com li deia al Jordi, per desídia no us havia linkat i ara ja està fet!

Ara ja saps on trobar-me i gràcies pel comment al meu bloc, company!

Abraçada forta!

mossèn ha dit...

no m'agraden ni uns ni els altres ... per tant, com a terra enlloc !!! ... salut

j.Sanvisens ha dit...

Jo crec que la intenció era llençar els contenidors antics dins els nous, però no cabien.

geyperman ha dit...

Brillant intenció

carmen ha dit...

Els contenidors blau i grog de la plaça de les Cols estan tancats amb candaus. Per poder dipositar cartró al blau s'ha de tallar en trocets petits.

Cada dia, a la Part Alta, ens ho posen més difícil...

Anònim ha dit...

Doncs jo ho tindria clar, fotria els cartrons al terra i aire, com a fórmula de protesta cívica contra els de la Focsa i l'Ajuntament.