11.8.07

EL XIRINGUITO DE CRISTÒFOR COLOM

Per tal de facilitar les vendes del bitllet complert de l'Empresa Municipal de Trole-bus (EMT) la caseta de disseny trencador de que disposa l'empresa, i que és l'únic lloc on adquirir per exemple el bono-20, realitza un horari demencial on la major part del dia resta tancada i barrada.
L'opció si no vols caure a la trampa és clara: fotres una ecològica i sobirana caminada sota el sol de justícia que assota Tarragona des d'avui o bé optar pel transport amb un utilitari turisme, amb els sostenibles paranys blaus que existeixen a tort i a dret. Valtrus mateixos!
Dedico aquest post amb amistat al Sr. Boyer, desitjant que no deixi morir la línia 4.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Empresa Merdosa de Tifes

Waipu Carolina ha dit...

On està el Pere?
Fa molta falta!!

lluis ha dit...

El Sr. Pere Tarter se ha ido de vacaciones? o a lo mejor lo ha fichado Radio Tarragona?
Cómo es que no sale?
Lo echamos en falta!!!

mossèn ha dit...

a quant surt un pirulo en aquest xiringuitu ??? ... salut

Anònim ha dit...

...aquests són horaris del Nadal per els seus pobres menats...encara¡¡¡...per a quan una millor distribució horària i un millor tracte al personal que serveix a la guixeta?...uuuuiiiii¡¡¡...nacionalistes?...socialistes?...nacionalsocialistes?...tenim el què ens mereixem?...mereixem el què tenim?...¡¡voteu, voteu cabrits...però, feu-ho amb el cervell i no pas amb lo cul¡¡¡¡(que us donaran, cabritets...)

Visca la Tarragona Cagona ha dit...

una mallolada més... que encara perdura... el que han de fer es fer inventari de mallolades i oblidar-nos d'aquesta etapa de decadència de la nostra ciutat... pero potser els que tenim ara no s'enteren encara.......perque tela com tenim el gran vertedero o ciutat patrimoni de la martorell...l'altra transfuga.

Anònim ha dit...

Un horari de "senyors", si senyors!!
Però si a aquesta troupe els paguem nosaltres, perquè no ens posen més personal? Potser als "senyors" no els ve de gust treballar a torns, com a tot arreu. Potser el seu sindicat no els permet estressar-se tant. !?

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

Queixar-se a l'EMT és molt divertit: A la caseta aqueta et donen un formulari i l'has d'anar a portar (en bus?) a no se quin polígon. êr e-mail no responen i per telèfon t'atèn qui agafa el telèfon i aire, no deuen ni apuntar res.

Són uns dats pel cul, si senyor. Que aprenguin d'altres ciutats.

Anònim ha dit...

Home, ara si més no, podem comprar el bono 10 als quiosc, cosa que permet fer-ho un dissabte o un diumenge al mati, cosa que avans no es podia!! i menys al barris!! De totes maneres jo considero que hi ha coses mes importants que ampliar l'horari de la caseta de l'emt (que obre de 9 a 19h), com ara posar busos nocturns (es molt trist que la gent dels barris no tingui altra opció que agafar el cotxe o gastar-se una pasta en un taxi si vol sortir de nit) o actualitzar la web, que a part de fer pena de lo simple que es, hi ha una foto del Nadal de quan tenia 20 anys!!

Mar

J.Sanvisnenes ha dit...

Ostres ostres....acabo d'entrar la web en questió i SI, és molt cutre!

http://www.tinet.org/~emt/

al tanto la foto de Nadal reclenxat a les escales de l'Ajuntament i la pàgina super actualitzada (Especial Focs Artificials)

Anònim ha dit...

I per quin motiu ni al servicaixa, ni a la resta de caixes col.laboradores, ni als quioscs nomñes venen el bono 10, què és l'aboament més car?

Anònim ha dit...

Nadal va dir...

L'Empresa Municipal de Transports s'ha convertit en una empresa determinant a la política municipal. Durant molt de temps hem estat treballant per tal de situar-la en el nivell de bon servei i eficàcia que la ciutat es mereix.

Tarragona té ara una de les millors xarxes de transport públic: l'EMT recorre i uneix tots els barris de la ciutat. Utilitzar l'autobús, avui dia, és còmode i s'ha convertit en una bona opció per aconseguir una millor qualitat de vida a la ciutat: evita la congestió del trànsit i millora el medi ambient. Per aquests motius, i també perquè estem il·luisonats a seguir transformant Tarragona amb vista al futur, seguirem treballant tots plegats perquè l'Empresa Municipal de Transports continuï en la línia de servei i qualitat per la qual treballa.

Anònim ha dit...

No se si te a veure amb el que vaig escriure aqui, pero la pàgina de la web de l'emt on sortia el Nadal de jovenet... ja no esta disponible!! l'estaran actualitzant? hi veurem aviat una foto del Ballesteros? esperem que si. Ara a veure si posen els busos nocturns també! jeje!!

Mar