15.8.07

QUATRE QUINTOS AL MOLL

Ens estem pensant en fer cas a savis consells que rebem i obrir les portes del blog a una petita dosis de publicitat per tal de poder-ne millorar les prestacions. Però que ningú s'espanti doncs només ho estem pensant i d'altra banda aquesta fotografia no és publicitat subliminal.

En tot cas l'únic que no és gens subliminal és el cervell dels bevedors de quintos, doncs han mostrat el seu civisme no llençant les ampolles al mar i indicant un petit focus de plomes cabareteres que podem trobar al Moll de Costa, ben apropet dels migrats iots de luxe que ens visiten.
Mentre pensem... podeu donar-nos idees, proposar coses... I ho podeu fer als mails, o als comentaris... o senzillament podeu no complicar-vos la vida i passejar virtualment per la Tarragona del 2016. Sense rancúnia ;-)
Dedido aquest post als afectats pel POUM, que som tots.

2 comentaris:

an�nimo ha dit...

Los alrededores del fort� de la gre�a, estan de v�mito. Sembrado de residuos de los fuegos. Piedras caidas en los muros. La pasarela. El tram de roca que sigue hasta la playeta de Mas de Bonet, llena de cristales y basura. En la vida habia estado tan mal.

Anònim ha dit...

4 ampolles representen les 4 barres de la senyera de la nostra ciutat. La Tarragona Cagona.