12.8.07

ZOOLÒGIC

Ubaldo, que és una persona inquieta per Tarragona, ens envia aquesta fotografia que il.lustra el que anomena un petit zoològic urbà.
No patiu: Aquesta tanca que hom ha instal.lat no és per tancar els gats, sinó perquè en un futur inmediat hi instal.laran bells exemplars dels nostres polítics, en el primer zoo-ilògic que respectarà la paritat: 3 polítiques i 3 polítics. Però quina novetat hi ha? Doncs que evidentment seran instal.lats allí sense capar, així es preveu que la població d'aquesta espècie vagi en augment.

Conyes a banda -i ara posem-nos seriosos per un cop en la vida-: Cal que els nostres polítics es posin les piles i endeguin un programa de Captura-Esterilització-Retorn i s'impliquin en la defensa dels gats de carrer.

Fotografia cedida per Ubaldo, a qui agraïm la col.laboració.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pués si: mucho medio ambiente però los politicos pasan de todo, solo quieren nuestro dinero.

Anònim ha dit...

Por tanto: Que es fotin

mossèn ha dit...

gats, polítics i coses per l'estil ... no se pas si en treurem alguna cosa bona ... salut

Anònim ha dit...

Quatre gats aquí i allí... fins i tot fan gràcia, però la gran quantitat de gats sense sostre que es troben a molts indrets de la ciutat, ja resulta preocupant, per la irresponsabilitat que això representa. Per la brutícia que generen ells mateixos i els jubilats (majoritàriament) que són els qui acostumen a alimentar-los, la qual cosa retorna al primer enunciat; aquella irresponsabilitat propiciada pel no compliment o inexistència d'ordenances municipals, fa què aquests felins no parin de parir en forma de plaga, gairebé com la família reial espanyola (una altra plaga) i això es converteix en un cercle viciós: ALIMENTEM, ENBRUTEM ELS RECONS AMB MENJAR, CREIXEN, S'APARELLEN, PAREIXEN I TORNEM A COMENÇAR. Hi han recons de Tgna. que son uns veritables pous de porqueria, amb negres capes de mesos i mesos i un tuf que tira d'esquena. Tot en bé dels fotuts gatets que molts jubilats, (majoritàriament, repeteixo) alimenten al carrer, PERQUÈ AIXÍ, S'ESTALVIEN DE TENIR-LOS A CASA, DONCS... PORTEN MASSA FEINA (!?)
O no és així?? Qui vulgui gats, que sel's cuidi tot el dia!!! Els animalets no es poden tenir en plan "freelance" i ocupant plaça pública durant 24 hores 365 dies a l'any. Que és què no en tenim prou amb els coloms, les cagarades i pixarades de gos, els escarabats locals i els d'importació i les rates autòctones, que volem crear un altre problema??

Albertus Magnus