14.8.07

L'ESCALA REIAL, CONTENIDOR PERMANENT

Potser perquè darrerament només els tres reis de l'Orient o el Carnestoltes setzevoltes són les úniques autoritats que de tant en tant utilitzen aquesta escala per accedir a Tarragona des del mar que les nostres benvolgudes autoritats no es preocupen gaire en netejar-la. Parlem de l'escala Reial, al Moll de Costa.

O potser són les restes dels regals que van portar els reis mags, o les restes d'una farra carnavalera a la voreta de la mar?
En tot cas, si algun monarca transita per aquestes escales -si us plau- que no tingui la pensada de xutar la merda doncs -efectivament- aquesta gairebé sempre, sura. Millor que la pugi escales amunt i en un gest amable la dipositi als contenidors corresponents: blau, groc, verd... o als soterrats tancats més propers doncs de tothom és sabut que l'escala Reial no és un contenidor permanent.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta Escala Reial del nostre estimat port, sempre ha estat un recó d'allò més "acullidor". Tindrà algun doble sentit el nom que porta amb la qualitat d'allò que recull?

Albertus Magnus

Josep Maria ha dit...

acollidor per segons qui. Els vaixells de guerra poden atracar-hi al costat però el Vaixell dels Bojos no.

Anònim ha dit...

A Tarragona, mariconi de la Pau (en Joanot da Lastasió) trobarem merda en mar com en terra, merda i més merda pel davant com pel darrera...caca o pixum, botellots o gotots...ahí queda eso¡¡¡ (ya lu quitarà la servidumbre...)

Anònim ha dit...

Si l'escala es Reial, ja m'està be, representa la bruticia Reial. Magnific aporte per quan vingui s'ha Majestat a dinar a l'Estació Marítima.