4.8.07

SOTERRATS SI !!

Nova aportació al Tarragona2016. Aquest cop l'Albert Saludes reflexiona de nou sobre l'amistosa i útil presència dels contenidors davant dels súpers.
**********
Una nova variant de la problemàtica de la recollida de la -coneguda genèricament- com BROSSA.
Ara, com que som més rics, també llencem deixalles, escombreries, rebuigs i paper. Però el problema és què, degut a l’alt nombre de població que viu per sota del que es podria considerar com a digne i a un sector molt concret d’immigrants, uns i altres es veuen en la necessitat de rebuscar entre la brossa. Els contenidors més visitats són, naturalment, els situats davant dels grans supermercats (caprabos, mercadones, spars, dies, fragues, sumes i segueixes). Aquests, reben cada dia tota mena de productes rebutjats per a la venda i tots aquells aliments envasats que ja han caducat. El resultat és que, después de treure tota la mercaderia a la vorera i endur-se allò que els pot fer servei, la resta es queda a terra. I això és dia rere dia. És una situació prou delicada i difícil de controlar. A fi i efecte de no haver-se d’encarar amb aquells que deixen les voreres de la ciutat com a abocadors a cel obert, els contenidors soterrats han de ser la resposta. Però una resposta ràpida, si us plau.

Fotos i text: Albert Saludes

7 comentaris:

lluis ha dit...

Es una triste situación que en mi opinión tiene tres aspectos importantes:
a) Lo que se tira por parte de los Supers.
b) Los que tienen que buscar, lo que sea.
c) Los servicios de limpieza.
Yo les diría a los Supers que los géneros caducados fuesen a un lugar determinado (llámese contenedor reciclado?) o que los entregasen en algún centro adecuado.
Así, se evitaría el "escampado" b), al no haber nada para recoger.
Y, en último lugar, si no fuera esto posible, que hubiese un horario de "entrega" (de los Supers) y recogida(de los servicios municipales adecuados), coincidente.
Cualquier solución daría una mejora de la imagen que damos al mundo.

Marta ha dit...

Quina ciutat tan bruta!!

Mallolita ha dit...

Tarragona la Cagona

mossèn ha dit...

oh, amics meus !!! ... la pregunta del segle és saber si la ciutat esta més bruta ara o durant l'època mallol !!! ... salut

Waipu Joan ha dit...

La quantitat de menjar que llencen els supermercats no pot acabar a la brossa... som rics senyors!

Anònim ha dit...

res-ponsable

CARME CRESPO BLÀZQUEZ (PSC)

a Reus ja tenen recollida neumatica

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el què apunta en Lluís 1:26 AM.
Es tracta d'un triple problema; social/solidari/higiènic.
No pot ser que els "súpers" no reciclin els aliments caducats; resulta indignant, doncs això provoca que alguns sectors malvisquin confiant en el rebuig que diàriament els proporcionaran els omnipotents "súpers". Per acabar-ho d'adobar, els serveis de la neteja municipal no hi posen cap mena d'interès especial. Potser el dia que això passi al carrer on visqui algun dels nous regidors...

Albertus Magnus