16.8.07

TARRACO ESCI.POUM OPUS


Amb el POUM, la ciutat serà una gran obra pública.
Ja ens avisaven els romans i no fèiem cas...
TARRACO SCIPOUM OPUS

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Un buen coktail este del Poum con el Opus, o del Opus con el Poum...
Si los romanos levantaran la cabeza...¡!

lluis ha dit...

El Plan Obras Usura Municipal (POUM)convertirá la ciudad en una Obra Pública Única Solemne (OPUS)y con un poco de suerte se inaugurarán los contenedores subterráneos.

Anònim ha dit...

Aprofito aquest post per argumentar qui ha estat el partit polític que s'ha encarregat de treure tots els cartells que anunciaven manifestacions en contra del POUM: Han estat els senyors del PP. Ho he vist amb els meus ulls durant el mati d'avui dia 16/08/2007, ahir dia festiu (ells no treballaven) estavan penjats per la rambla i altres indrets i avui no queda ni un. Apunto a que aquests senyor recollien signatures en contra del POUM, no me n'enfiat mai d'ells i ara menys. La llibertat d'expressió a l'alçada de la censura de "el jueves", per cert es presenta calenta la negociació, l'artilleria de diferents programes de Tv nacionals, estan esperant amb moltes ganes la tornada de vacances i l'estat de la nova edició del POUM, senyors del Blog MOLTES FELICITATS PER AQUESTA FEINA!!!

Anònim ha dit...

OPUS POUM FORTI I PISCINA DEL SERRALLU... Mallolada Transfuga Múltiple. Mallol+Aregio+Nadal PERSONAJILLOS DE LA TARRAGONA MARBELLÍ.

lluis ha dit...

Ese POUM se está haciendo tan famoso que hasta los tiburones vienen a ver que pasa.
Tarragona ha salido en la Tele! NO, no para hablar del pim, pam, pum no,... la noticia son: "Los tiburones"

Anònim ha dit...

Hosti quina definició més bona!