21.9.07

BIDÓ FESTER A DAMES I VELLS

L'any passat us parlàvem de Brendt a Tarragona, a la plaça de Dames i Vells... Doncs bé... Avui podem afirmar què el bidó Brendt ha vingut per a quedar-se i què el seu objectiu principal -pel qual- ha etat un any esperant a sol i serena és el de poder facilitar que algun sofert tecler pugui pujar a sobre seu per d'aquesta manera mirar millor la primera representació del Ball de Dames i Vells. Estem davant d'un bidó solidari?

Dolors Duc ens torna a enviar unes paraules amb foto al voltant de tot plegat. Voleu llegir-les?
Ave Cèsar!Sóc la Dolors Duc. Ara feia temps que no us enviava res, tot i que entro molt sovint a la vostra pàgina. Què tal, com va tot?Quasi bé un any després, torno a enviar-te fotografies del famós bidó (instal·lació elèctrica provisional) que continua, impertorbable, (tot i que amb evidents signes de deteriorament) instal·lat a la meva placeta (Dames i Vells). M'agradaria que tornés a sortir el tema en el vostre bloc.Vaig fer les gestions oportunes a l'Ajuntament per sol·licitar la seva retirada. Si vols que t'expliqui els resultats riuràs molt perquè, com quasi tot el que es refereix a l'Ajuntament, són realment kafkians.Una abraçada,

Foto i text en cursiva de la nostra col.laboradora Dolors Duc.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

se'l va deixar el mallol

Cèsar Llamborda ha dit...

Efectivament,

Avui, en la representació del ball parlat dues persones han alternat dretes damunt del bidó de marres: la primera amb un jersei carbassa i la segona amb un de marró.

Cal llegir el futur! :-))

Anònim ha dit...

L'espai del bidó donaria cabuda a 3 persones més que gaudirien de l'espectacle, tot i que aquest any han estat fluixos..i això que algú de la representació es afectat pel POUM. Al 3er mon tenen micros... a la tarragona del Tinet i del s. XXI encara ho fem a capella, mentre les campanes no paren de tocar i els castells de focs del seguici fan una versió mix alhora de les dames i vells. Que bonic tot plegat.

Anònim ha dit...

anònim de les 12:59 estic d'acord amb tu però mentre les campanes i els castells de focs va ser a la llauna d'escenari de l'escorxador...Sort que no va passar res. Evidentment, l'espai es com el gran teatre del Metropol, ple fins la senyera. La graderia a doble de capacitat, i les arcades que donaven l'accès estaven bloquejades i taponades per diversos cotxes que estaven mal aparcats, la guardia urbana no va aparèixer i en cas d'estampida, parlariem segurament de moltes perduas humanes. Als responsables i a la guardia urbana, s'hauria de parlar de sancions, que tal dia com avui deuen tenir agulletes per tenir que patejar els carrer (no estan preparats ni acostumats, pobrets) Vergonya pels micros, pels espais petits d'aquesta representació i un toc d'atenció pels continguts pobres de Dames i Vells d'aquest any. Festes de les riuades de gent amunt i avall, segons els sociòlegs sembla que la gent sigui aborregada i reconduida a cap ninguna parte. Tothom amb el llibret de les festes i buscant on anar.. i quan trobes on vols anar, sempre aglomeracions per la falta de criteri en fer les festes en nous epais d'aforament mes ampli, que n'hi ha de molt interesants per la ciutat.

Anònim ha dit...

Obriu un post de les Festes per fer critica constructiva, trobo que pot ser força interessant!

Anònim ha dit...

Recordem que aquesta plz,abans de dir-se damas i vells,es batejo BENBINGUTS a BEIRUT,i continua senlo MES.