12.9.07

XARXES EVITA CAGARADES


Quina gran mesura!

Quants cops s'ha cagat un colom al teu cap?

L'entranyable Bocacalle Tarragonina porta uns anys recollint cagarades de coloms en xarxes especials. La mesura pretén estalviar ensurts i males llets ciutadanes, habituals conseqüències immediates després d'una generosa cagarada de colom al teu damunt. Les cagarades recollides es portaran l'any 2016 a un centre de rehabilitació autoritzat. Mentres tant, podeu gaudir de les boniques imatges plàstiques de les xarxes ben carregadetes de biomassa.

13 comentaris:

Waipu Carolina ha dit...

Para que sirven realmente estas redes? porqué en verdad están bien sucias.

Anònim ha dit...

quin fàstic les cagarades!

sdas ha dit...

Mmmmm... ha de ser encantador inspirar profundament el flaire que ofereix aquest conjunt de cagarades de colom en un carrer tant estret.

Les reixes aquestes les podrien netejar de tant en tant també no? No passaria res si de tant en tant treguesin tota la empastifada que provoquen els coloms.

Anònim ha dit...

Si las redes protegen al paseante no estaría de más colocarlas en todas las calles.
Con el tiempo podríamos competir con los depósitos de guano de las islas peruanas del Oceano Pacífico.
"TARRACOGÜANOS EXCELSIUS"
(ES RARO EL DÍA QUE NO PARLEM DE MERDA)

Anònim ha dit...

Esperemos que los simpáticos palomitos no tengan problemas diarreicos. Es ese caso las redes no serían de gran ayuda.

Anònim ha dit...

los mosquitos y otros parasitos se concentraran masivamente en estos percales.., que os parece como estan algunas aceras de la ciudad por este problema, no las limpian o cada dia cagan y cagan tanto las pocas palomas que tenemos... ¿habeis estado en la plaza catalunya o en la del pilar? no hay tanta mierda en el suelo

mossèn ha dit...

a quant surt el kg ???? ... salut

Anònim ha dit...

Bon dia a tots , ara feia dies q no collaborava, pero es q estic a Hong Kong. Salutacions a tots. Espero estar per Sta. Tecla i poder fe fotos pel blog a saco.

Deuuu

Anònim ha dit...

massa vegades s'han cagat els coloms al meu cap, massa cops.

Jobove - Reus ha dit...

mentres tinguin el menjador al port amb tot el grà a la seva disposició, els coloms i després les gavines ho enmerdaran tot

preneu ejemple de Reus (vaja ja ha sortit Reus !!!) hi ha coloms però els justos, a tots el parcs hi ha gàbies trampa, que entren però sino estan sans ja no tornen a sortir i ara s'en veuen però pocs

salutacions

Anònim ha dit...

Poca natura que tenim i no la volem..., el problema és el de sempre: si un arbre molesta per circular amb vehicles, el tallen pel mig del tronc o el planten per fer de tope del parquing del francolí. Ara es queixen que no hi ha arbres al parc del francolí que facin ombra als nens que juguen a la part del barco pirata, però els gossos d'aquest parc si que la tenen...per fer les seves necessitats a la zona reservada per ells.. En que quedem? animals si o animals no?...els ARBRES I ANIMALS ja hi estaven a Tarragona abans del primer POUM. Les xarxes fan lleig.. però cadascú a casa seva fa el que vol, i si tenen els permisos i la potestat de fer-ho... una altra cosa es que sigui estètic... el nàstic el paguem tots i molts no el volem municipal, volem piscines municipals i sobretot les que van prometre i no s'han fet pel tema nàstic..... no plou mai al gus de tothom i menys pluja de cagarades...ja sigui de coloms o de polítics.

Anònim ha dit...

Biomassa?
Jajaja
Qué booooooo!!!!!

Pere, ets la bomba!!!

Anònim ha dit...

Masses coloms tenim en aquesta ciutat