30.9.07

EL TERCER CARRIL
Les obres del tercer carril de l'AP-7 entre Tarragona i Torredembarra s'estan enllestint amb més eficàcia de l'esperada.
A les fotos, el tercer carril aquest matí a l'alçada de la Rambla Nova.
***
Salutacions a Jordi Sanvisens.

17 comentaris:

mossèn ha dit...

quin detall ... què bonic ... per cert ... és direcció única, oi ??? ... salut

Anònim ha dit...

La Rambla Muerta como los arboles del Parking Cesar Augusto. Teniendo un Palacio de Congresos y sacrificamos el paseo más digno de la Ciudad. Si no sirve el palacio de Congresos porque no es accesible...pues que construyan otro donde vive el Mallol, Pueden redactar un POUM que seguro que tiene un amplio soporte por los afectados del que hizo ese señor con su voto de Transfuga.

Waipu Carolina ha dit...

¡qué linda la rambla!

Anònim ha dit...

Aconsello la meva foto del Diari de TGN d'aqhir diumenge, ja ho diu tot

Anònim ha dit...

Yo tampoco entiendo porqué hacen este gasto inútil

Anònim ha dit...

¿Alguien me podría decir que significa esta obra?

Anònim ha dit...

A veure, estic flipant....si us fixeu en la segona foto (la vertical) surt al fons la monja amb el cotxet que vaig publicar ahir a la pag.2 del Diari de TGN, on es fa un símil de la Rambla amb un circut de carreres. Collons, si estavem els 2 alhora la Rambla fent la mateixa foto! Quines casualitats!
Salutacions a tots!

Pere Tarter ha dit...

la foto vertical la vaig fer dissabte pel matí, mentres que l'altra el diumenge...
la monja portava un McLaren!
salutacions sanvi

Anònim ha dit...

I teniu idea si tornaran a posar rajoles?

Anònim ha dit...

No sé si és cert i s'hauria d'investigar, però corren algunes veus de que l'ajuntament ha instal·lat sota l'asfalt un d'aquells radars que es posen ara sota la carretera i que quan trepitges, plaf! la foto.
Aneu amb compte tarragonins!

Victor Franquet ha dit...

i ara que han possat autopista pel "centru" de tgn, els vianants podem ocupar els carrils laterals??? tinc un amic que vol aprendre a conduir pel mig de la rambla... es pot, oi??? doneu-li consells, pq vol jugar al "Carmagedon" a la Rambla¡¡¡¡ (joc de cotxe que puntua les infraccions...)

Mon ha dit...

i les rotondes on les posaran?

Anònim ha dit...

Al menys al trepitjar no sona com un xilofon, les rajoles no es mouen i si plou no son una trampa. Pot ser una bona sol.lució, almenys podien donar una mica de color aquesta negror, però potser no es veu la merda.

Anònim ha dit...

Ja veig que mai heu caigut o heu vist a una persona gran caure. La veritat que queda una mica cutre, però s'havia de fer alguna cosa amb la quantitat de ratxoles trencades i aguantar cada dimarts i dijous el mercata. Herència del nostre molt horable Nadal.

salut.

Unknown ha dit...

Què sel fotin pel cul el mercat.

Prou d'utilitzar l'espai públic indiscriminadamen...

Unknown ha dit...

t

Anònim ha dit...

Jo també l'eliminaria o traslladaria al palau de congresos. Ocupen un edifici, una plaça i la Rambla, i el colapsen la ciuat .....Si tinguès un negoci i faig reformes, segurament el tindria que tancar durant la seva durada...perdues i problemes...doncs per ser municipal no te que tenir més privilegis un mercader que un altre. Hi ha molta gent que mama de la vaca, i la vaca no te tanta llet, o potser donaria llet a d'altres menys agraciats....