14.9.07

EL SEGUICI SE'N VA A REUS?S'acosta de forma desitjada i inexorable l'inici de les festes de Santa Tecla.

L'amic Mon ens ha escanejat un parell de pàgines d'una prestigiosa -entre els guiris- revisteta escrita en rus i què es marca com a objectiu informar els guiris russos sobre les excelències de la festa a casa nostra.

Resulta que els amics ganxets de Reus ens han furtat els elements del seguici popular i ara aquests integren la festa major de Sant Pere de Reus. La portada ho diu claret claret, per a major delícia de teclers, tecleres i habitants d'aquesta antiga Imperial Tàrraco.

A Riudoms li han pres en Gaudí... Serà aquesta revista russa alguna estranya premonició?

En tot cas... Visca Santa Tecla!

Aquest post ha estat posible gràcies a la col.laboració i ull clínic de l'amic blocaire Mon, autor de la garrofa de Mont-roig. Imprescindible i genuï Mon, gràcies per la teva col.laboració!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

flipes!

El Capità Tarragona ha dit...

INCREÏBLE!!

Mon ha dit...

anem be per el 2016? gracies a vosaltres i a disposar

Jobove - Reus ha dit...

VISCA EL RUSOS !!!!!

son mes macos que el Demis Roussos
el del triquitriqui

hay mucho ruso en Rusia

no jugueu si aquests diuen que són de Reus, feu-ni cas que tenen molta mala llet

salutacions pelacanyes !!!

Anònim ha dit...

segur k abans de fer la revist es van trikar unes ampolles de vodka de garrafa

Anònim ha dit...

Si diuen que el seguici és de Reus, ja ens hi podem posar fulles. Tard o d'hora ho serà.

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

Un altra fita per a millorar a Reus el que no es capaç de millorar Tarragona, estic segur que de ser així aniriem tots a Reus a "Gaudi-r" de les festes amb els elements de la nostra ciutat... Tradició o monotonia? com son les festes de Tarragona? Ja fa anys que son unes festes dels mateixos per als mateixos i on cada any intenten vendre algun producte de marketing com quan al tipic pub fan la festa de la beguda "x", que si la mamadeta, la rosita, el mocador, la t-shirt etc etc... Festes amb negoci, més consum i molta festa dispersa fan que la sensació sigui de petits focus de gent que no saben on anar per al dia seguent dir que han estat al millor de la festa...o simplement no fer comentaris per a que no et diguin que has anat a lo pitjor de les festes..doncs millor no anar-hi com fa molta gent que cada any abandonen... les aglomeracions de certs actes, amb la incomoditat de seguir-los o gaudir-los per estar fets en espais petits i aglomerats de gent... Cada any la mateixa història i cada any no millora... així que passat festes torna la festa del POUM, la Tarragona Bruta, els arbres morts, i les mancances de la ciutat, la festa no pot amagar segons quines preocupacions... i menys una festa cada any més saturada i monotona.

Anònim ha dit...

uiiii, anonim ke "pijo", la t-shirt diu, jo sempre he comprat la samarreta, diguem cutre, per les t-shirt no em cauen be, em tiben de sisa je,je.be, a mi m'agraden les festes de santa tecla, hi ha de tot per tothom, pero aixo va com va no tots em d'estar d'acord en tot

Anònim ha dit...

Perdona anònim de 10:08 ara diré cutre-samarreta. Trobo que tens raó és més correcte.