26.9.07

CAMPIONS DE CATALUNYA

Quan tindran els Campions de Catalunya un Nou Nouestadi, abans o després de retornar a Primera?
De moment us deixem amb la maqueta del Nou Nouestadi, instal.lada al Carrer Misser Nogués, on unes brosses estratègicament col.locades indiquen que estem a la Part Alta...

Visca els Campions de Catalunya!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que tinguin el que vulguin i quan vulguin, però sense els diners municipals!!! Aquests diners es poden gastar en instal.lacions esportives per la ciutat, que no te cap que sigui digne, que cada barri tingui la seva, em sembla correcte, però el minicomplex del Serrallo abans de fer-se ja s'ha quedat petit. Cada cop es veu més gent fent esport i jugant-se la vida pels carrers i vials de la ciutat, tot per no tenir unes instal.lacions o espais per fer un partidet de Basquet, o altres esports... No tot es fútbol senyors!!! i segur que els que es van repartir els diners del nàstic de primera no estan d'acord, però tots s'apuntaven al carro de que ells eren històrics del club, no siguem hipòcrites!!!! fa uns anys ningú sabia que hi habia un club a la ciutat.

Waipu Carolina ha dit...

Ya está bien que en cada rincón de la parte alta se encuentren bolsitas de basura, demasiada gente incívida o no han entendido que en el día no se puede tirar la basura!!!

Anònim ha dit...

Catalunya Bananaland Gran...amb soccer suparferulísticmerdalàctic, i ben aviat a gaudir de les millors i més ben riques travesses : Nàstic-Cambrils; Reus-Chirona; Lleida-Mollerussa (¡quin derby!) Barsa-Pobla de Massameuques; Catalanyol-Deltebre...¡¡Gràcies Cagod+Guguiga!! (i que cremin demà mateix la foto del teu pare guàrdia civil junt amb la senyera de l´opressor Aragó...vinga, que no s´aturi la rauxa espanta-burgessos¡¡¡)

Anònim ha dit...

Teniu raó. A veure si no serà com el sotarrament de les vies de renfe o totes les menntides que diuen els polítics i després no són res

Anònim ha dit...

Visca el nastic i visca tarragona. Tot i estar a segona divisió som els campions de catalunya

Anònim ha dit...

Fran, a 1a amb els diners de la ciutat!!! i no tenim cap instal.lacio per a que els ciutadans que no juguem a 1a puguem fer esport!!!!!!