10.9.07

SORPRESA SORPRESETA

...Un géiser que alcanzará una altura de 25 metros surgirá del mar frente al nuevo paseo marítimo del Serrallo...
El presidente de la Autoritat Portuària, Josep Anton Burgasé, manifestó al Diari que la construcción del géiser «es una sorpresa que queremos dar a los tarraconenses, que pensamos tiene cierta identidad»
...

Sorpresa, sorpreseta...
Davant de la magnitud de la notícia publicada ahir al Diari de Tarragona, he patit una sorpresa tal que m'impedeix fer una brometa millor. Això és insuperable!
Cal un géiser que augmenti la nostra autoestima, un altre géiser que alimenti la nostra certa identitat i un gran géiser de 25 metres que enredi les nostres mirades. Potser així quedarem encegats i no podrem veure l'insignificant caos brossístic de la ciutat.
Tarragona, una ciutat divertida i plena de sorpresetes!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Tárraco hará la competencia a Ginebra en geiserismo, "en hora bona"!. La imitaremos en el resto?

Anònim ha dit...

Buen lugar para dejar la tele.
Como en esta acera no hay pilones, no hay problema.
El logotipo de Tarragona (contenedor)presenta la vergonzosa imagen de nuestra ciudad.

Anònim ha dit...

Si dejamos los contenedores destapados permitiremos que los efluvios se escampen adecuadamente...
No los tap�is!, la basura ha de estar expuesta para que todos podamos disfrutar de su presencia!.

Anònim ha dit...

Les festes de Santa Tecla, son també una identitat per a no veure com tenim la ciutat. Mentre hi ha festa no es pensa amb POUM ni amb la tarragona cagona...així que un altre mensualitat sense solucions. L'agost vacances mundials, setembre de la diada a la mercè empanada mental del consistori, i com s'acostuma a dir "Y la casa sin barrer"

Anònim ha dit...

va home va, de qui ha estat la idea de fotre un xorro de 25 m??????

Calidoscopi ha dit...

Ah! A Manresa també ens en van posar un de geiser d'aquests all llac del parc de l'Agulla. Però bé, passada la novetat, el brollador és com si no hi fos.

Manresa Calidoscopi

Waipu Carolina ha dit...

Un caos en toda la ciudad, pero en el casco antiguo ya se pasa de los límites de desastre. Es importante hacer alguna cosa pronto.
Los contenedores insuficientes, basura en el suelo en muchas de sus esquinas...es demasiado!

Anònim ha dit...

...aíííí, xone¡¡¡ (serrallenc amb la bocota ben oberta d´admiració i regalimant tot de baves avall galtes) ¡¡¡guaita com brolla d´alt el bidé del Bortdasé!!!...és que li vol rentar el potorru a una meuca d´aquelles de la Catedral?...(quant n´arribem a ser de desgraciats...)

Anònim ha dit...

La gent també és molt i molt incivica!

El Gran Barrufet ha dit...

els vellicons com jo se'n deuen enrecordar d'unes fonts davant de la Caixa de TGN a la pl. Imp Tarraco fa anys. per alla hi sortia un bon doll d'aigua. Despres, si no recordo malament, a la mateixa pl. ImpT. n'hi van col.locar una altre al bell mig. Ara en volen posar un al Serrallo...be, jo crec que n'haurien d'instal.lar un a cada pl. per a que, si mes no, neteges alguna cosa l'aigua al caure. I els dies de festa, que hi sortis vi! que millor que tenir una ciutat neta i contenta com a simbol pels tarragonins?

Waipu Carolina ha dit...

sorpresetes...

Anònim ha dit...

Però Burgase, de què vas????

Anònim ha dit...

Però Burgase, de què vas????