9.9.07

ESCALA REIAL, O LA MERDA SEMPRE SURA

Avui diumenge l'Escala Reial del Moll de Costa està utilitzant-se per dur a terme les proves de reciclatge automàtic de deixalles no enfonsables al mar.

El plàstic amb el plàstic, la fusta amb la fusta i la resta de detritus sota el mar, on senzillament escapen a l'esguard humà.

Demà dilluns... tres quarts del mateix. I dimecres, i divendres...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

...i amb el brollador que instal.larà -larí larà- l´Utoritate Portuàrie...els diumenges tots i totes serrallencs i serrallenques podran gaudir de l´espectacular i entranyable "La brossa com balla"...algú escriuria un conte dramàtic del qual regalo el títol : "Brossades sobre unes closques per sempre dessertes"?...(les closques, que no les carteres...pregunteu-ho-li al ínclit "capo" Burdasé...què desgraciats que arribem a ser...)

mossèn ha dit...

la merda és un negoci !!! ... salut

Anònim ha dit...

...i una manera de viure...per això n´hi han tants de merdossos (especialment en la ERC i en la PZOE d´aquí, brava adolescent bontillona que ja vol matarilejar el papaítu gagá...i el cosí boig amb ulls de boig i parla tontisolemnial...(qué n´arribem a ser de desgraciats...)

Anònim ha dit...

A ERC como son republicanos
la escala "real" no les importa.

Burdasé a ver si limpiamos.

Anònim ha dit...

M'he fixat en que la merda no sempre te forma de merda: Puerto Tarraco n'és un exemple. Un bell exemple de discriminació de la llengua catalana.

De què serveix el tripartit? Només per poder-se forrar com van fer abans els de terres cavades.

Anònim ha dit...

Si un dia JuanCa fa un tomb amb el Syl, (no seria la primera vegada) segur que l'aigua del port la fan potable. Tripatit vol dir repartir a 3: les terres cavades, el POUM, les factures ampliades dels serveis que paguem com la multipropietat de contenidors, el Nàstic (jo no vull pagar-lo) etc, etc...etc..

Anònim ha dit...

He ampliat la fotomés és total, potser aquí hi fotran el geyser??