27.9.07

BROMES A PART

O se equivocaron de octavillas o esto es una broma...
(Carmen, amiga)
L'empastifada general d'octavillas la vàrem viure ahir mateix a molts llocs de la Part Alta. Ens recomanaven aprofitar les illes de contenidors soterrats...
Podeu jutjar vosaltres mateixos i comprovar l'estat d'uns contenidors de brossa d'ahir a la nit a la Part Alta.
De quins contenidors soterrats parlen?
De quin reciclatge parlen, quan la brossa acumulada fa aires d'abocadors públics?
Hi ha gent cívica que selecciona i recicla la brossa a casa i, després, quan van a dipositar-la als contenidors, es troben que aquests són una suma incontrolada i desordenada de runa plural.
Per una Tarragona neta, polida i endreçada, caldria primer que acabessin els forats dels soterrats i, després, si cal, ja els deixarem que ens alliçonin amb les octavetes que calguin.

15 comentaris:

mossèn ha dit...

quines fotos més "ensisadores" ... salut

Anònim ha dit...

Pereeeee jajajaja

No sabia que els contenidors soterrats també els ficarien a la Part Alta...

De moment, amb la nova “modalitat” de recollida de brossa a la Part Alta, com que han tret contenidors de tots els tipus tot el barri està fet una merda.
Dels quatre punts amb contenidors grogs i blaus que feia servir abans (carrer de Riudecols, plaça de les Cols, carrer de Nazatret i Pare Iglesias), només n’ han deixat el del carrer Pare Iglesias...

Avui a les 20:45 els dos contenidors de Pare Iglesias estaven com ahir. A les cinc de la tarda ja no he pogut dipositar els envasos a dins del contenidor perquè estava ple!!!

Calen INFORMACIÓ i EDUCACIÓ per part de l’Ajuntament i PARTICIPACIÓ per part dels veïns. S’ha de parlar i no només ficar “octavillas”.

Anònim ha dit...

Pero que asco por favor. Como puede estar tan sucio todo. Ni en el tercer mundo está así

Waipu Carolina ha dit...

Soy testigo fiel de este hecho!

Anònim ha dit...

Parece que nos falta unos cuantos millones de años para entender esto de la "mierda" tirada en la calle y los politicos municipales de momento no ayudan.

Anònim ha dit...

Jaume,

En muchos lugares del Tercer Mundo no tienen ni servicio de recogida de basuras ni opción a publicar en internet fotos que lo acrediten.

Anònim ha dit...

Pues no, la verdad es que incluso en alguas capitales europeas no hay contenedores. Pero tan guarro como aquí tampoco...

Anònim ha dit...

Polític i reclicar negoci garantitzat!! Be, està ben clar més mitjans per reciclar, vol dir que cadascú inventi un mitjà! Es a dir hem de fer el blog de dimensions desconegudes a la Tarragona Cagona!!! això aporta nous aromas i fragàncies a la ciutat que ja no fa pudor a petro-química. La política Mallol perdura en aquesta nova legislatura. Els cntenidors soterrats de moment son tant inútils com l'empresa de neteja i la gent incivica. Però no us oblideu de l'enquesta del blog... de moment la majoria pensa que s'han d'inclure al POUM, es a dir expropiar cases per a poder fer instal.lacions públiques a la part Alta.

Anònim ha dit...

Jo voldria fer una queixa formal i fer una reunió per parlar sobre la part alta. El tema de la brossa que no funciona està cada dia pitjor!

Anònim ha dit...

doncs istanbul estava més net que tarragona i això que no trobavem les paperes per enlloc¡¡¡

carregavem amb la merda tot el sant dia i quan trobavem un forat improvitzat al terra doncs allí anavar a petar tota la brossa, es veu que el seu sistema de recollida es aquest des de tota la vida, un forat ben gros, tota la merda a dins... i funciona millor que tarragona¡¡¡¡

victor

Anònim ha dit...

istanbul!! és Europa, això es....millor dit no és res ... ni el 3er mon que diuen les comunitats internacionals que es creuen desarrollades, està com Tarragona, cada any vaig a un pais diferent i quan torno a la meva ciutat m'agafa una depre per aquesta cultura de la gestió de residus, puc garantir que no sol visito zones turístiques o maqueades pel turista...parlo amb coneixement de causa. Però potser els viatjes pagats del Mallol no veia aquestes realitats, quina manera de llençar els impostos.!!!!! i de moment el que tenim ara, em sembla que gestiona de la mateixa manera... no res a tornar a dir-ho a les municipals.

Anònim ha dit...

M'he oblidat de comentar que Tarragona està foradada amb forats abandonats pels nous mitjans per reciclar... Carrers colapsats per aquest fet, tanques que volen pel vent, moltes molesties pels que paguem sense colapsar les arques del consistori.

Anònim ha dit...

INCONPETÈNCIA. MERDA, I MÉS MERDA QUE TÉ AQUESTA CIUTAT. M'HO HABIEN COMENTA, PERÒ ARA HO SENTO DIRECTAMENT A LA PELL,
SALUT,

Anònim ha dit...

anonim de les 9:00PM a la gent de Tarragona, amb el Nàstic i Santa Tecla ja tenen prou i son feliços, el que més m'indigne és que la gent que ve de fora il.lusionada amb un patrimoni de la Humanitat, marxi de la pudor i bruta que està, i és el comentari que els turistes i visitants fan quan parlen de la ciutat, primer diuen que sembla una ciutat romana però per qualificar-la de bruta com pot estar Roma o una ciutat italiana, i desprès no entenen com covivim tant agust amb la merda. Ja no és la petroquimica, poden entendre que és necessària per tots, és la degeneració de la nostra ciutat

Unknown ha dit...

Ben aviat llençarem els fems a la Cova Urbana