19.9.07

RECICLEU, RECICLEU....

Heu provat mai a intentar dipositar una pila per al seu reciclatge -seguint les indicacions- en una paperera de la ciutat?
Si?
Com a excepció vull dedicar aquest post al regidor d'escenari del concert de la Gossa Sorda i als 13 urbanos: ells si que hauríen de ser reciclats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La ciutat està perduda, entre les deficiències del mobiliari urbà per aquests efectes, i els efectes paranormals dels deficients usuaris que corren per la ciutat, aquesta guerra contra la bruticia i la Tarragona cagona no te final.
Exemple: La "zona picnic" del parc del francolí es "respectada" perque la gent que fa ús de les taules, les troben netes i tenen la prudència de deixar-ho com ho troben. de moment això es veu...però, a 25 metres a la zona "parking" la gent buida tot el que poden dels seus cotxes al parking, bruticia del maletero, cendrers, o simplement llença a terra les llaunes, papers, aparca topant amb arbres, amb el mobiliari dels parterres etc... La gran majoria, independentment del model de cotxe,(no per tenir un cotxe de més diners es comporten correctament) Simplement no s'entenen aquestes accions... Desprès ens queixem... però un urbano si que castiga a tothom que aparca malament, clar és la font d'ingresos més eficient, que es proposin sancionar a qui no te cura de la ciutat seria una sol.lució...però això treu vots...es clar...i els urbanos nomès apareixen a peu quan fan els seu espectacle a les festes de santa tecla... DEMANO MÉS CIVISME a veures si aquest blog es tanca perque la ciutat està en perfecte estat de revista....

Cèsar Llamborda ha dit...

No estaria gens malament tancar el blog pels motius que proposes.

Malaluradament -però- queden posts i osts per penjar gràcies a la gran professionalitat dels nostres governants i al gran civisme de naltrus mateixos, el poble.

Salut Mallolita!

Anònim ha dit...

Després els barruts dels polítics ens diuen que reciclem. Ells -als seus xalets dels Músics o del camí de la Cuixa- reciclen els chivas regal, els cigars havans i el Moët Chandon.

au va! PPSOE=CiU=ERC=ICV

Jobove - Reus ha dit...

aixó que el tanquin i el obrin a Reus que també tindran feina, bones festes pelacanyes