22.9.07

LÉRIDA QUAY

Albert Fortuny ens envia tres de fotografies de Puerto Tàrraco, aquí en veiem un parell.
De vegades els nyaps no tenen forma de bony... Anem a pams. El Port de Tarragona s'està convertint aquests dies en un plató cinematogràfic des d'on es pretèn emular un dels capítols de la fantàstica sèrie "Vacaciones en el mar".
Als efectes, i com que la sèrie serà venuda a llatinoamèrica s'està instal.lant una nova senyalística en la qual hi predomina l'idioma d'Argentina. Si cliqueu damunt la foto ho veureu clar... fixeu-vos en l'ordre de les entrades i en els tipus de lletra.
D'altra banda la llegenda "Puerto Tàrraco" s'està ja començant a implantar i de fet s'està pensant en cobrir l'aigua amb una gran pancarta de color blau per tal de què els futurs televidents no vegin mai els elements de tot tipus que constantent suren en aigües portuàries.

A la paperera -dissenyada per a l'ocasió- cal col.locar-li bosses de la brosa de forma suplementària.

Gràcies Albert per la teva col.laboació.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

no sé jo si la parla argentina resulta més antipàtica que l´autonòmica...què esdevé més "chic" sentir dir "Puerrrrto Táaaaraco" o "Porttt Tttarrracu"?...home, jo m´estimo més el Gardel que el Cagot-Guguiga...si puc triar, és clar...que aviat ja no podrem triar...(em penso que no ho aconseguireu, milisianus d´Astat Catalá, fills da Cacanys...cremadors subvencionats de banderes i símbols...ja veurem quan es comencin a cremar els vostres...)

Anònim ha dit...

Fora pijos del port

Anònim ha dit...

anònim... doncs fes-t'ho mirar: tens una miqueta d'auto-odi. Pero weno et comprenc doncs també pateixes l'estat deficitari de les infrastructures de casa nostra.

Anònim ha dit...

fot fastic aquesta merda de pais, envait de carques carpetovetonics que nomes venen a tocar la moral. Suposo que acabaran canviant el nom de tot, oi? fills de fatxa?
ex:
Tarragona --> Tarraguena
Serrallo --> Cierralo
Montsant --> Montesanto
Prades --> Prados
Montblanc --> Monteblanco
Altafulla --> Altahoja
Cambrils --> Cambriles

Foteu-ho saltar tot amb un martell!

Fora fills de fatxa de TGN!

i els pitjors de tot son aquests babaus catalanets de dretes que encara llepen bustos de Franco a casa i recorden quan Ejjjpanya era Una, Grande y Libre i ells pillaven on volien...com el nostalgic primer anonim. S'ha de ser molt poqueta coseta per defensar un pais que et reprimeix com a persona.

Anònim ha dit...

per cert, una coseta...per que els noms de molls i vaixells solen tenir noms de llocs on el mar brilla per la seva absencia?

Anònim ha dit...

L'anònim 1 deu ser el gracioset que tenen a can Ciudadanos per fer-los oblidar els mals tràngols que els fan passar el Sabater i la Rosita entre elecció i elecció. Això del Puerto, no sé si és culpa del Burgasé, però oi que aquesta gent no deuen poder fotre el nom que els doni la puta gana? En podrien dir 'Puerto Caca'? Oi que no? Llavors de qui és la culpa? Burgasé, explica'ns-ho algun dia, home. Dóna la cara!

Anònim ha dit...

Proposta: per què no ens posem d'acord de dir-ne 'Puerto Urraco'?

eric castel ha dit...

Després la Generalitat que es qui fa i desfà al Port de Tarragona, multarà al comerciant que retoli el seu establiment en castellà enlloc de català.

A prendre pel sac home!