19.1.08

CREMATS

Si l'altre dia parlàvem dels contenidors d'aquesta cantonada... ara les coses han canviat i les motos hi poden aparcar més fàcilment, o sense tanta protecció, vaja.
A més el plàstic cremat dels esmentats contenidors ha proporcionat una mena de pel·lícula d'alta qualitat que hom equipara als sòls dels aparcaments més sofisticats.

3 comentaris:

Waipu Joan ha dit...

no cal incinerar la brossa in situ! Per això ja es van inventar una incineradora!

Anònim ha dit...

a l'Era Mallol és feia això per justificar despesses i augmentar comissions cap a senyor com el que va de genolls pel fàstic de 2aB...Jo crec que els cremava ell i si no ho manava fer... calia distreure altres temes del consistori... en aquella època la guardia urbana va deixar de funcionar i ara segueixen aixi, uns bretols cada cap de setmana deixen la zona picnic del cesar Agust feta un fàstic i no son capaços d'anar a veure que passa...un altre comentari ja ho comentava en aquest blog, la història es repeteix però el que ho pateix és el senyor que ho ha de replegar cada dilluns... PERQUE SON TANT INCOMPETENTS?

Anònim ha dit...

a part de cremar la brossa, pero van tardar tant en apagar el foc que es van cremar també dues motos!! el dia que es cremi una casa... cremara el carrer sencer!!
ara que és gener i es temps d'examens: això es mereix un 0!