9.1.08

SENYALÍSTICA FASHION

De quin color és el contenidor de senyals?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

els contenidors están mal aparcats...Un tema: si una senyal tal com surt de fàbrica (es a dir sense pegatines ni paperots) és una norma, perquè fa falta adherir paperots o notes aclaratòries. SI LA URBANA FES BE LA SEVA FEINA NO SERIA NECÈSSARIA TANTA MERDA. On hi ha una senyal de prohibit estacionar NINGÚ ESTACIONA i si ho fa QUE TREBALLI LA URBANA DROPA D'UNA VEGADA PER TOTES. Pagar impostos a Tarragona es denunciable per estafa pública!!!!!!!!!!!!!

laura ha dit...

Realment aquestes senyals hauríen d'estar penjades al Museu d'Història de la Ciutat.

Pel que veig els urbanos són uns cracks del disseny.

Mr. Poum ha dit...

Se les poden fotre ben bé pel forro aquesta merda de senyals, o que les posin de guarniment nadalenc l'any vinent.

Vull aprofitar per convidar-vos a fer algun escrit sobre la zona de rep. argentina/Lluís Companys i el Tall Anglès.

Tondo Rotondo ha dit...

Proposo fer una samarreta amb aquest tipus de renyals, rentada a lapedra, això si.

Albertus Magnus ha dit...

Crec que, en un cas d'haver de defensar-nos (amb totes les armes legals a l'abast) contra una denúncia que es recolsés en la pretenció de que "hi ha un senyal que avisa de tal i tal...", el denunciant, és a dir, la Guàrdia Urbana, tindria totes les de perdre, doncs una senyal tant atrotinat i ple de restes no crec que es pugui considerar "fiable", doncs no compleix la normativa informativa, la qual ha de ser clara i diàfana.

Sanvi TGN ha dit...

Sembla que la cavalcada ha passat per damunt aquestes senyals 14 vegades oi?

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb "mr. poum" al Tall anglès ha començat a fulminar la zona, i han implantat la nova moda de fer caminar als peatons dins d'una gàbia, la calçada no la netejen i cal comprovar si l'aigua que manipulen l'agafen de les canonades públiques, o sigui que la paguem tots. A sobre els camions que treuen la terra no els cubreixen amb la lona obligatòria i no està ben senyalitzada la zona d'obres... NO S'HA DE DEIXAR PASSAR NI UNA, PENSEU QUE SON ELS PRIMERS INTERESSATS EN ENFONSAR LES FAMILIES QUE HAN VISCUT TOTA LA VIDA EN AQUESTA ZONA, ARA LA VOLEN PIJA. mai la gent rica de l'edifici Zeus ha tingut problemes amb la gent que vivia allà, i no ha hagut mai cap diferència socilal, si ara la provoquen es responsabilitat dels politics i dels empresaris de la corrupció inmobiliaria.