7.1.08

EXPENEDORES DE DUBTES


En Joan de la feina desconfia dels polítics i és llest a més no poder. Suposo que si ets llest (molt o poc), això de desconfiar de segons qui, ja ho té. Però el que té en Joan de la feina és un dubte:

Si van dir-nos que treien algunes zones blaves (com ja van fer), per què no ha tret les màquines expenedores de tíquets? No t'estranyi que algun dia...

Vull dedicar aquest post al meus companys Joan, Jordi i Esteban, els quals han passat el dia de Reis treballant.

10 comentaris:

mossèn ha dit...

per recordar-nos que dintre de poc les podrem tornar a utilitzar !!! ... salut

Anònim ha dit...

Perquè la gestió de la Tarragona Cagona es així, seria molt fort que ho fèssin be.

Cal apuntar que els que embruten la zona picnic del Parc del Francolí son cada dia els mateixos i nomès cal anar a les 22:00 hores i comprobar que les dues motillos aparcades al costat del WC. estàn presents i esperar a que els seus propietaris deixin la taula plena amb tot el desperdici de restes del "restaurant per emportar". La persona encarregada manualment per netejar cada dia aquesta falta de civisme ho podrà confirmar, però com ningú al consistori obliga als dropus de la Urbana a currar, doncs tenim el que ens mereixem, Força Nàstic de 2aB (ho desitjo pels que manen es el que es mereixen, un club a la seva imatge i semblança).

Si hi ha POUM no hi ha VOT.

Xavi ha dit...

A veure si es veritat i l'ajuntament va complint el que va dir de treure les zones en alguns llocs

ALEX ha dit...

Espero que el parking del Cesar August o d'altres similars, els facin de pagament, amb barreres incloses. Amb els diners que es recaptin serveixin per a que alguna empresa el mantingui net, i sense desperfectes, és el que ens mereixem, Si es paga i s'aconsegueix aixó que comptim amb el meu suport. Sembla que tot el que es de gratix es pugui maltractar... Tarragona representa l'educació de la gent que viu, acompanyada de les responsabilitats dels consistoris, però de vegades els consistoris poden tenir una mica de raó, però no molta que s'apalanquen.

PER UNA TARRAGONA LLIURE DE POUM.

david ha dit...

personalment preferiria que retiressin les màquines aquestes abans que les vulguin retornar la seu ús!

Àlex ha dit...

És un element decoratiu que li dona a la ciutat molt de carisma i li permet marcar estil. Igual que les boles metàliques a l'era Recasens, ara es porten els parquimetres inútils.

Sebastià ha dit...

Doncs treballar per reis té merit...ànims

Sebastià ha dit...

Doncs treballar per reis té merit...ànims

Sanvi TGN ha dit...

Per mi que les tapen totes a primera hora i despres a mig amti les obren corrents i te foten la multa aquella tan divertida, que has d'anar a BASE a cag...en tot.
Es com una gincama

Anònim ha dit...

avui m'he fixat que totes les zones clausurades continuen tenint les màquines. Sospitós, sospitós!!!!