23.1.08

PLINTOMANÍACS

Pensant en la preparació dels Jocs Olímpics Mediterranis del 2017, les autoritats esportives han instal.lat plíntons per tota la ciutat. S'esperen medalles d'or, plata i mirra.
(No confondre Plinton amb Hillary Plinton)

11 comentaris:

david ha dit...

el plinton només ser via per a fotre'm hòsties i suspendre gimnàstica

Marc ha dit...

LA gràcia del plinton no l'he entes mai. Es el col·legi teresines no?

Tondo Rotondo ha dit...

Sembla de les tresines, no? No hi ha cap contenidor per a reciclar fusta... jejejejjeje

mossèn ha dit...

òndia !!! ... una piràmide maya !!! ... salut

Anònim ha dit...

Jubileo senyors jubileo...això es on moltes teresines feien....

Anònim ha dit...

No no y no... tots aquests complexos firals, com, l'any del jubileo, tarragona 2016 capital de la cultura, i ara jocs del Mediterrà...nomès serveixen per expecular i generar terrorisme inmobiliari. Algú pensa que tarragona al 2016 pot ser capital de la cultura sense tenir almenys un teatre? i als jocs del 2017, amb quines instal.lacions esportives, a les del pabellò Sant Jordi de l'Avinguda Andorra? o a la xarca del Serrallo i la seva pista de petanca, que anomenen pabellò? i la neteja de la ciutat? i la guardia urbana que es nomès una machine de multar? De tot això amb tufo electoral, no es farà res, bueno sí,ara està de moda crear un Poum i maltractar a les persones que bonament viuen honradament i que es troben sense casa perque uns senyors han fet com una mena de "tratado de tordesillas" per repartirse el peixet de les noves zones pròsperes de la ciutat. Un altre apunt, a l'era convergent es va prometre: piscina al costat del Cesar August, ciutat judicial i comisaria de la Guardia Urbana al costat de Joan XIII, un teatre (resulta que el que tenim s'ha de tancaar) ara ni tant sols una saleta tenim, escoles bresol a les noves zones demogràfiques, una façana marítima, i de tot això que s'ha fet? Nomès s'està fent el Corte Inglès i un POUM, casualment una iniciativa privada i un plà que fa pudor a especulació creat per CIU i uns trànsfugues i que ara no s'atreveixen a lliberar les vivendes afectades,jo almenys no he vist la foto d'algun polític amb els afectats cel.lebrant-ho i aconseguint vots respectivament.. potser el dia que es va aprobar ho van pactar? recordem que està signat uns dies abans de les eleccions municipals i que es va fer coneixer a l'endemà de votar-les... TARRAGONA ES LA CAPITAL SOTA SOSPITA, i per molt que intentin amagar-ho tenim una realitat: tot el que es promet per la ciutat...NO ES FA votem i ens prenen el pel 4 anys més...

Cucafera ha dit...

Ja els hi val, a les mongetes 'pijas'!... No saben agafar la 'fruguneta' i arribar-se a la deixalleria?

Tondo Rotondo ha dit...

Bon comentari el penúltim... molt instructiu... Per cert, al Domund no els interessaria el plínton?

Mon ha dit...

Que bo...! en Ballesteros aposta per l'Esport al carrer. Abans de creuar un pas cebra ara cal saltar el plinton, desprès esquivar un piló i vetllada no trapitjar una cagaradeta de gos. Coi ara per fi rebaixarem panxa....!

Anònim ha dit...

mon, ets un crack! ara tarragona aposta per la pista americana...clar amb els carrils bici, zones esportives, i camins marcats pel jogging tant ben distribuits per la ciutat, no m'estranyaria que mentre esperes al semàfor et facin fer abdominals amb una "espatllera"

Tondo Rotondo ha dit...

Cal eliminar les corves de la felicitat!