25.1.08

TARRAGONA: PATRIMONI DE LES RATES

Per tal de fer més entretingut el joc dels més petits les nostres autoritats estan alliberant rates a la plaça Imperial Tàrraco. I no, no es tracta ni del ratolí Pérez, ni de'n Mickey, ni per allí volten Tom & Jerry.
Casualitats de la vida han fet que no n'hagi pogut captar la instantània però creieu-me, entre els il·lustres bevedors de briks de la casa Don Simón i les rates els xiquets i xiquetes s'ho han passat d'allò més bé, tant que ja hi ha qui demana que els parcs de Tarragona, de cara a la capitalitat cultural es tematitzin sota el lema: Tarragona, patrimoni de les rates.

5 comentaris:

Waipu Joan ha dit...

Les rates és la gota que fa vessar el got. Per desgràcia nosaltres hem vist un munt per la Part Alta sortint de clavegueres i entrant a les cases. Demano sisplau que les autoritats commpetents comencin a netejar el carrers tal i com van prometre.
On està l'aigua i el sabó que prometien?
N'estem farts.

Anònim ha dit...

Al carrer Pin i Soler també hi ha rates

Té la mà Maria - Reus ha dit...

és que els hi poseu a caldo, a les rates i als coloms, tenen la despensa de grà a pocs metres, als silos del port, és com un self-service xinés

salutacions

zel ha dit...

Ecssss, quin fàstic, no? I no es pot fer res per arreglar tants desastres? Collons, quina col.lecció de moments...visuals!
Petons, nois!

Tarragona Bomitiva ha dit...

Jo les he vist, dono Fe Jubilar, a l'estació d'autocars, i a la via Roma, no se com els rics que viuen en aquest carrer ho permeten...amb els hotels, el Cepta i Residencial Torres Roma... Ara que a l'edifici de l'ajuntament departament de medi Ambient deu treballar algú? doncs que mogui la "flauta" i "penqui" d'una vegada... inútils que son uns inútils.