19.1.08

MULTA PER CIRCUMRADAR


Mentres els conductors miren i intenten desxifrar què deu posar en aquest rètol tapat, els mateixos conductors no s'adonen que un radar els espera just sota el pont que ve a continuació.
La multa serà, doncs, per mirar el rètol.

5 comentaris:

Waipu Carolina ha dit...

Després quin pagarà a multa, els que han tapat els rètols?

mossèn ha dit...

les fotos pel darrera ... són de lo més fashion !!! ... salut

Pau ha dit...

Es una bona enredada!

Albertus Magnus ha dit...

Les noves tècniques recaptatives (que no pas informatives) no tenen comparació. Amb això, sí que els nostres estimats dirigents s'hi esmercen. Però com que a l'hora de votar-los ens invaeix una mena d'orgull (al pensar que gaudim del poder de "decidir") barrejat una gran dosi de manca de memòria (alzheimer galopant), doncs... tenim el que tenim.

Anònim ha dit...

albertus magnums tens tota la raó, aquest garigall que estàn dibuixant per quan treguin aquest rètol tapat, es fruit de millorar l'accès al "corte ingles" segur que si no és construeix això estaria igual... tarragona fa coses que milloren als empresaris i als de sempre, que son qui mullen les comptes dels politi-quillos... encara no hi ha cap foto als diaris de Ballesteros amb la gent afectada pel POUM afirmant que es retira aquesta punyalada de CIU... però alzheimer galopant no afecta als vacunats pel POUM, que cada cop veuen que els d'ara son com els d'abans i sino mirem que ha fet montilla per catalunya... a les generals em sap greu però sortirà PP i sant Tornemi... però amb un vot nul podem fer feina... tenim el que tenim ......