26.1.08

ÀFRICA A BOSCOS

Tarragona, en el seu afany per ser la capital més divertida de Catalunya l'any 2016, ha estrenat un utilíssim sistema d'aprofitament de pintura blanca quan aquesta s'utilitza per fer passos zebra.
El nostre home a Boscos, Víctor Franquet, ens presenta el següent reportatge en exclusiva per a Tarragona 2016:Feia dos setmanes que no trepitjava aquestes terres tan... contaminades? i m'he trobat una sorpresa. L'Ajuntament ha pensat en la "re-púbica" del carrer Esparver. Començo a veure el fruit de tot l'esforç impositiu realitzat per aquests "pobres ciutadans deixats de la mà de Déu", s'estan respectant els principis impositius que tant m'estimo (ara que he aprovat fiscal... ho puc dir) com el principi del benefici o el de capacitat de pagament.

M'han instal·lat un zoo amb dues úniques espècies, l'Esparver i la Zebra, amb muntanyes blanques (kilimanjaro?) que apareixen i desapareixen per art de màgia. Qui m'ho havia de dir que amb els impostots de tots els tarragonins podria gaudir de l'Àfrica sense haver de sortir de casa. Però com a marca de la casa, m'han deixat el zoo a mig fer i no se com podré arribar a l'altra part de la muntanya sense que m'envesteixi un ramat de cotxes, hi ha tants en aquestes contrades...En definitiva, que al pobre Víctor li han fet un pas de zebra, li han pintat les pedretes blanques i, finalment, la feina s'ha quedat a mitges...
Sort que has aprovat Fiscal, que si no el pare et posava a acabar-ho tu!

4 comentaris:

Tondo Rotondo ha dit...

Seguint les pedretes blanques descobrirem l'ensofatador de pedres.

Abuela Ciber ha dit...

Seguro que es un tema interesantisimo, pero evidentemene soy de oro planeta.
Gracias por visitarme y dejar tus sentires.

Anònim ha dit...

Jo també gaudeixo d'un safàri però a un lloc molt per sota de la Bellesa Africana, Sense sortir de Tarragona i sense sortir de casa, una fauna sense nom, deixa el parking del francolí, pitjor que un "estercolero" i la zona de picnic com cada cap de setmana "els mateixos ninyatos, els de les dues motillos" no coneixen el concepte de paperera, la guàrdia urbana sense denuncia no treballa, i em pregunto sense impostos cobrarien aquests inútils? sense parlar d'un baixell pirata en el fons de la més misera situació, el meu fill pregunta si està de museu o es un monument infantil, això si passa algo amb un nen, segur que no es fan responsables, clar com està cercat! pero porta així 3 mesos colla d'inútils del consistori.!!! Tarragona cada cop està més decepcionada i això és bo, així els polítics fan com els urbanos...AMAGAR-SE. però el comentari del barri es clar i català: amb no votar, jo em quedo tranquil! es el que no deixo d'escoltar i m'agrada.

Anonimo respondón ha dit...

Anonimo de las 8:43 tiene toda la razón. El parking esta en estado deprorable ademàs de inacabado y sin reparar lo que han roto los incívicos de esta ciudad o más bien de la gente de fuera que acude al aparcamiento por ser gratuito y no les preocupa en absoluto esta instalación. La zona de pícnic deberia tener las papeleras junto a las mesas, parece que la gente con el buche lleno no puede moverse hasta ellas, también los arboles se estan muriendo y lo del barco infantil es una verdadera vergüenza, así son las zonas verdes en tarragona, los incivicos y los que mandan las disfrutan unos sin limpiarla y otros inagurando actuaciones para sus votos. Así como empresas de la talla de Repsol, nos perforan la zona del rio y la dejan como si nunca hubiese estado arreglada, si ellos lo hacen lo hará todo el mundo..Perdonen que hable de esta zona y no del post concreto, pero lo que dice nuestro anònimo es totalmente cierto e indignante.