7.1.08

INFORME PISA

Per tal de millorar l'índex d'excel·lència acadèmica i d'aconseguir un millor posicionament a l'informe PISA 2008 s'està duent a terme una nova iniciativa, que es tracta d'atapeïr el parquing a l'aire lliure de l'Hotel Ciutat de Tarragona de números gegants, per tal de què els vianants vagin familiaritzant-se amb el càlcul mental.

S'ha escollit l'indret -ocupat normalment per cotxes- doncs és una cruïlla on l'alumnat de diferents instituts i col·legis hi transita.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

De fet els polítics del bloc institucional, o sigui de l'anterior consistori: IC-ERC-PSC-CIU-PP no llegeixen i aproven un poum de merda.

que esperen dels infants? Analfabetisme com els polítics.

Sort en tenim del mallol, el defensor del serrallo.

Waipu Joan ha dit...

de fet l'índex en excel.lència incívica està ben extès a la nostra ciutat

Anònim ha dit...

I al final ¿que collons són aquests numeros?

Anònim ha dit...

Tenir un alt index d'Analfabetisme fa que els polítics puguin fer i desfer més descaradament, per aixó es preocupen de fer-ho tot malament i destrempar qualsevol iniciativa inteligent que els hi pugui fer ombre, us enrecordeu de radio TeleTaxi?, doncs el senyor Justo Molinero està primat per a que no es presenti com a polític perque segur que tenia majories aplastants... es un exemple de com bloquejar enemics populars per salvar una pàtria amb un continuisme i una lògica passada per la mà eclessiàstica.

Anònim ha dit...

La nova campanya "España avanza en intelnet", una nova mostra de provincianisme.

Anònim ha dit...

me cago en toooo, deuen ser els de les sgae...

Anònim ha dit...

...que no, coi¡¡¡...que amb els números es vol iniciar la campanya de Tarragona Jocs d´Hivern 2020¡¡¡...la piscina dal Sarrallu serà de gel i hi patinaran tots, però tots els quartus dels contribuents...i també seran per encetar l´altra campanya El N`fastic a Primera per a l´any 2200¡¡¡

És que no us assabenteu de res, xèics...

Cèsar Llamborda ha dit...

Jjajajajaja... ni el 2020!!!

Anònim ha dit...

Això deu ser l'any en que es començarà la neteja de la ciutat?, quan començarà a currar la Guàrdia Urbana?, l'anys que caduca el POUM? o els anys d'atracament que tenim per davant amb els polítics de la ciutat?