5.1.08

Informació, sí, per un tubo !!!

Tarragona 2016 està d'enhorabona. El nostre mossèn particular ens envia la seva benedicció en forma d'informació per un tubo!

Us envio unes quantes fotos, quatre per ser més exactes, d'uns plafons informatius que hi ha a la Via Augusta ...
i que es troben els 4 indicadors en una distància d'uns 20 metres !!!

Estan passats la gasolinera i abans d'arribar a la rotonda !!!
Tot turista capaç de retenir tota aquesta informació en tan poc temps i espai (i que no atropelli cap vianant mentre observa les indicacions), serà obsequiat amb un somriure i la tarragona card ... gentilesa del nostre estimat alcalde !!! ...

7 comentaris:

Té la mà Maria - Reus ha dit...

a vegades els arbres no deixen veure el bosc

mossèn ha dit...

us ha quedat "de muerte" !!! ... per cert, qui sigui capaç de dir quantes coses anuncien l'obsequiaré personalment amb un bon "morreo" !!! ... salut

zel ha dit...

Osti, és la paraula que més li escau... Quin merder, hi ha lloc per parar-se i llegir? Si no ho tenim magre...

Albert ha dit...

Ostres, quin embolic!

Enrique ha dit...

No da tiempo a leer toda esta información mientras vas con el coche. La señalizaciones son muy malas

Anònim ha dit...

i el teatre? i la piscina municipal? els de la catedral i museu diocesà, els han pagat els del superàbit religiòs de l'any? on cau el pabellò de la ciutat? i els carrils bici? on és el de zona verda? i el de dipòsit de cotxes de la urbana? i les comisaries?

Això necessita un POUM i no les families que han treballat per tenir la seva llar, colla de lladres i terroristes inmobiliaris que volten per l'Ajuntament de la ciutat, els d'abans i els d'ara, tots son iguals.

Sanvi TGN ha dit...

Em sorpren que, d'entre tantes indicacions, nomes surt un hotel, i és el Aparthotel Alexandra??? Perdoneu pero? On es aixo? No hi ha mes hotels a TGN?