28.1.08

LA CIUTAT DEL VENT

La soja transgènica campa lliurement per Tarragona cada cop que bufa el vent al Port... I això podría afectar la salut mental dels tarragonins, farts ja dels efluvis químics i portuaris als seus cels en dies de vent.

Per tal de salvaguardar la salut mental de les persones que viuen o treballen a partir d'un vuitè pis les nostres autoritats recomanen protegir els edificis de forma sostenible, o sigui amb xarxes que no contaminin visualment. D'aquesta manera una pantalla protegeix el personal de les partícules que transporta el vent.

A totes les persones que protegeixin el seu edifici les nostres sempre ínclites autoritats les obsequiaran amb un screening de salut mental.

Dedico aquest port al Dr. Carles Cardó, qui encunyà això de "la ciutat del vent", i també al capità Tarragona, que m'ha explicat tot això de l'escreening.

4 comentaris:

Cossetà ha dit...

I no us oblideu la flaire dels tubs d'escapament... ai si Al Gore se n'assabaenta!!

Anònim ha dit...

M'agradaria que el vent o un polític fes un POUM amb aquest edifici i plantès un hotel de 5 estrelles, quedaria prou bonic davant de les instal.lacions esportives del Sant Jordi i gairebè a tocar del Corte Inglès. Ara els de CIU volen defensar-ho segons el diari de Tarna, però aquests senyors no han de tenir recolzaent en aquesta zona per crear ells el POUM més corrupte que es podia crear.

stop injusticias ha dit...

cesar, pere les invito a compartir un nuevo espacio creado para compartir verdades e injusticias.
camina o revienta se llama le espero

carlinhos medeiros ha dit...

Salvi, Cèsar i Pere Tarter. Fa algun temps en el visito el vostre blog, però creen que tinc admiració molt profunda pel treball que desenvolupen en benefici d'una Tarragona dolentes bonica i dolentes ben cuidada, dolentes justa i solidária. Una ciutat que justifiqui el títol de Capital Europea de la Cultura. Amb aquest blog vaig poder conèixer una mica dolentes sobre Tarragona i la seva cultura, les seves belleses naturals, dolentes també una mica del seu abandó per part d'alguns ciutadans i autoritats, sense sortir de l'Aracati.

Abraçades i parabéns