28.1.08

ELS JARDINS DEL BANCDESPANYA

A l'altra banda d'aquesta reixa hi ha un edifici que els tarragonins i tarragonines anomenem el Bancdespanya. L'edifici té un futur incert, (com el de molts de nosaltres), i està rodejat d'uns esplendorosos jardins d'estil neodesconegut.
...
El més destacat dels Jardins del Bancdespanya és la seva precisa planificació per tal de gaudir de la brossa i altres formes de la porqueria.
Els Jardins del Bancdespanya incorporen materials naturals biogratificables i d'altres d'artificials difícils d'explicar.
No cal dir que tots ens sentim molt orgullosos d'aquesta espectacular zona merda.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El banco de españa, el polideportivo Sant Jordi y decenas de lugares de la ciudad se encuentran así, yo creo que es para que se llenen de mierda hasta rebosar y 15 dias antes de votar, las patrullas de intervención inmediata con todo tipo de señalización y anagramas de la ciudad acudiràn y si es necesario con el mismisimo alcalde y dotaciones de la urbana, para limpiarlo y una vez limpio repartiran algún canapé con las pegatinas del partido y el sobre para votar...igual que borregos no tratan igual o peor...que borregos...

Juan Carlos ha dit...

buenos dias pere, lo del tema del banco de españa se debe a falta de espacio en la incineradora, ya sabes a grandes males grandes remedios.

Anònim ha dit...

Pero si era per una mezquita ...

els comunistes dixit

METIS ha dit...

avui he vist un jardi igual mentres passetjava pel meu poble.
aixo si son jardins biodegradables¡¡