27.1.08

EL PROBLEMA ÉS GREUS

Aquest diumenge pel matí, els il.lustres ciutadans de la capital del Camp, hem patit la visita d'unes persones ben estranyes.
Infiltrats entre ells, talment com si fóssim espies, hem esbrinat que eren un col.lectiu organitzat amb greus intencions bromístico-carnestolenques.
El líder del grup, armat amb un megàfon poc potent, xisclava greus consignes graciosetes sobre els sacro-sagrats monuments de Tarragona.
El grup responia pel nom d'Arrabassada Princess, REUS.

La situació s'ha complicat quan aquest reporter espieta ha escoltat clarament com el membre del col.lectiu bromístico-carnestolenc que apareix a la foto superior, feia broma sobre un article d'una paradeta del mercadillo.
Hem aconseguit fotografiar el logotip dels Arrabassada Princess (Reus), jugant-nos el físic i convertint-nos, involuntàriament, en improvisats herois.


Senyors, el problema és greus i greus conseqüències s'avessinen.

De moment, ens queda encaixar el deshonor amb dignitat, saludant els nostres veïns i desitjant-los una feliç i pròxima annexió a la Gran Tarragona.

3 comentaris:

Té la mà Maria - Reus ha dit...

Ja s'han tornat a escapar del manicomi del Pere Mata, aixó que ahir a la nit els vam lligar amb cordes, perdoneu i feu el favor de tornar-los a l'hora de sopar, gràcies

Josep Maria Yago ha dit...

ja m'ho semblava que venien dels suburbis d'entre Salou i Constantí, com que per allà no hi ha comerç... Posats a fer podien haver enviat l'Ariel Santamaria perqué se'ns enganxés quelcom de bo.

Tondo Rotondo ha dit...

De eft fa uns anys que el Pere Mata obrí delegació a Tarragona...