25.9.07

PROHIBIT MIRAR

Aquest senyal indica la prohibició de mirar a esquerra i dreta, com molt bé expressen els dos ulls al bell mig de l'iris blanc del senyal.

En cas que miris il.legalment us trobareu amb aquesta bella estampa arquitectònica a l'esquerra i un meravellós solar buit carregat de misteri a la dreta...Ja ho veieu, prohibit mirar si no voleu lamentar haver-ho fet...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

quines coses que fan!!
quina por!

Waipu Carolina ha dit...

Unas paisajes dignos de esta ciudad.

Anònim ha dit...

Parlant de mirar...Tots em vist com Tarragona ha perdut un polític que s'enfrontava a la dura feina de reconduir el POUM. Malauradament una mort tràgica a la que em d'emplaçar al nou responsable d'urbanisme a seguir les seves maniobres humanes per no enderrocar les vivendes de famílies de la nostra ciutat. Tarragona ha plorat la seva mort com a reconeixement de la feina que estava fent. Altres estaments coneixen la naturalesa científica dels fets... aquest cor ha patit més del compte...però, els creadors del POUM com a terrorisme inmobiliari, creieu que tenen la conciència tranquil.la?Doncs segur que sí, no tenen escrupuls...però, els polítics d'aquesta calanya no seran plorats ni reconeguts mai com s'ha fet per aquesta perdua.

Anònim ha dit...

Al menys algú riu en aquesta ciutat. Ni que sigui una senyal de transit

Anònim ha dit...

Volem la traca. Prou polítics grisos. Volem les fetses!

Joana ha dit...

No he pogut evitar " mirar" .
Bona setmana!!!!!

Anònim ha dit...

Una señal que mira y rie. Curiosa