10.12.06

ESCULTURA PLÀSTICA AL CARRER D'AUGUST

Els botiguers del centre de Tarragona han decidit instal.lar la seva pròpia decoració artística al carrer, què conviu amb la decoració nadalenca més tradicional. En aquesta instantània podem veure l'escultura RED & BLACK, una al.legoria laberíntica que interpel.la el passejant per tal de convidar-lo a consumir en aquestes dates tan nostrades.
Per manca de fluid, però aquesta escultura encara no pot mostrar-nos la seva il.luminació, que -no podia ser d'altra manera- és roja i negra per tal de simbol.litzar l'anarquia que impera a la zona centre des de què hi fan obres.

Fotografia feta al carrer d'August. Post dedicat carinyosament als soferts botiguers de la zona peatonal.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

wooow!!! els paletons de pa-sucat-amb-oli d'avui dia es superen!!! no es necessitava un carnet professional abans per treballar fent obres i/o instal.lacions electriques?
des que el General Friqui ens va portar la xusma del mon a fer de manobre sense saber ni dir 'bon dia' que la qualitat de la construccio d'aquest pais ha passat de ser capac,os de fer obres que tot el mon admira com els monestirs de St.Creus o Poblet, o meravelles com les de Gaudi, a 'birries' de l'estil 'manos a la obra' com les de la foto.
'Si yo tuviera una escoba, cuantas cosas barreria...."

Jowi ha dit...

BRUTAL! Així atreieu clients ak centre de Tarragona?

Jjajajaj

Anònim ha dit...

Proposo canviar el nom per CARRER DEL CALVARI, pel que hem d'aguantar els que hi vivim. Gràcies als creadors d'aquesta web pel vostre sentit de l'humor.

Anònim ha dit...

Desenganyeu-vos, això és un arbre de nadal. Només que en lloc de llumets hi posarem branquetes. Es el procediment al revés.

Jaume Bond zero-zero-set ha dit...

Sota aquests tubs jo crec que s'hi amaga el submarí Kursk :-), que navega en pau pel llac subterrani de Tarragona.

Anònim ha dit...

es que encara faltan mesos per les eleccions municipals i encara no saben hores d'ara a qui "enchufaran" per aixó hi ha tan de cable "suelto" (de moment hi ha algu que se li han creuat els cables)

M. Estivill ha dit...

Amb el centre tal qual està no m'estranya que tothom faci cap a les Gavarres i al Eroski... llàstima que el centre de Tarragona és únic i de Eroskis, Gavarres i símils n'hi ha arreu del món...
És el que té l'American way of life.