5.12.06

EL PERFUM (o un pixòdrom amb vistes)

Quants cops heu baixat per aquestes escales per tal de mirar el rellotge de sol?

Tu baixes, mires la panoràmica, fas una foto de l'amfiteatre, t'enlluernes amb la llum del sol, comproves si el rellotge de sol funciona gràcies al mateix sol i, finalment, quan et penses que res més bonic pot existir, t'adones que acabes de baixar als Toilets Públics.

Primer és l'aroma, després, la impressió de certes emanacions volàtils que produeixen estranyesa en el teu olfacte. Finalment és la pudor. I d'on emana tal pudor? Efectivament, dels Toilets Públics ubicats sota la barana!

21 comentaris:

M.Isabel ha dit...

Fotos perfumades, fotos amb fragància...
Molta gent es fan fotos en aquest lloc. No fa gaire, precisament, va sortir al diari una d'elles. Eren persones conegudes,però perdoneu la meva memòria. Potser hi haurà algú que ho recordarà
Es devien quedar ben "retrats" i "perfumats".

Anònim ha dit...

És horrible molts cops la fortor a pixum que foten aquestes escales en aquest lloc tan visitat de la ciutat.

lluis ha dit...

Da la impresión en este caso, de que no son los "pobrecitos" cánidos los provocadores de tamaña acción. De todas formas, la muestra de incivismo es deplorable, si bien, alguien podrá argumentar la inexistencia de servicios públicos adecuados.
Yo propondría , a quien proceda, que mientras no se subsane la pobre imagen que da nuestra querida ciudad, el uso de ese utensilio llamado "manguera" para que actuase antes , durante o después de cometido el acto.
Muy buenas fotos !!!

Anònim ha dit...

tinc 33 anys i sempre he vist el mateix en aquest lloc. Es un dels classics 'pixodrom' de TGN. Tot i que abans es passava la manega d'aigua mes sovint pels carrers de la ciutat.
Que hi posin una camera i facin fotos dels marranos i despres els 'pitufos' els clavin una bona multa i en 4 dies s'acaba la broma. I aixi, a molts d'altres llocs de TGN.

Anònim ha dit...

ESTOY COMPLETAMENTE DE ACUERDO CON EL GRAN BARRUFET, CREO QUE EL SISTEMA DE FOTOS PARA MARRANOS E INCIVICOS VENDRÍA BUENÍSIMO, QUIZÁS DESPUÉS DE ALGUNAS MULTAS YA SE ACABARÍAN CIERTAS COSTUMBRES MUY ARRAIGADAS EN NUESTRA CIUDAD, UNA DE ELLAS LAS DE USAR CIERTOS SITIOS COMO BAÑOS PÚBLICOS Y PARA DE CONTAR!

Iola ha dit...

El pixum: Patrimoni de la Humanitat!

Joan ha dit...

la panoràmica de la barana del Balcó per la banda oposada a l'habitual resulta còmica.
El que no sabia era que això era un pixòdrom.

Pere Tarter ha dit...

Si he llegit el post abans de les 12 haureu llegit que havia posat Pixòmetre. M'he adonat que lliga pixòdrom després de llegir-ho al comentari del Barrufet.
Pixòdrom...sí, millor pixòdrom.

Anònim ha dit...

quina vergonya que un lloc tan emblemátic com el balcó no es cuidi més!

Anònim ha dit...

Un cop, venint de treballar a les 6 i 10 de la matinada, vaig trobar-me al meu carrer, entre dos contenidors, dues noies pixant. Ho dic perquè és molt fàcil pensar que sempre són els mateixos els pixadors, però les pixarades humanes no entenen de sexismes.
I pel que fa a les pixarades als portals de la part alta, sembla mentida com hi ha gent (mascles bàsicament) que sense cap pudor alleugeren les seves bufetes a qualsevol lloc. Fastigós i repugnant.

jose luis ha dit...

Pere: el Pixòmetre aniria bé per tal de mesurar l´efecte d´aquests actes, i establir un ordre d´actuació segons la gravetat de cada cas.

Anònim ha dit...

Llàstima que l'oror d'aquest perfum o es pugui enviar per e-mail doncs sinó els virus n'anirien plens, del perfú del balcó del Mediterrani.

Joana ha dit...

Quan passejo per Girona , per el casc antic, també sento aquestes ferums i em pregunto quina mena de gent va per els llocs escampant-la.
Això sí, tothom amb roba de marca i ben empolainat! Sorprenent!

Anònim ha dit...

Fa uns quants anys, els meus pares tenien un negoci familiar a Barcelona.

Tota la vida hem viscut de la botiga. Vaig néixer darrera els taulells, i em vaig independitzar davant d'ells.

I saps què recordo més? Doncs que cada dilluns, després de pujar les persianes (7), la mare preparava el cubell perquè a cada persiana calia netejar els pixums!!!!

M'has fet venir molts records....

Luis ha dit...

Una propuesta al viento:
De la misma forma que hay muchos tipos de máquinas que expiden todo tipo de productos: tabaco, bebidas, preservativos, etc. etc.
¿Por qué no se instala una, en el Balcón del Mingitinario que nos ofrezca orinales de plástico?

Anònim ha dit...

Carai Luis, aquesta proposta es innovadora totalment. L'hauries de proposar al mallol a veure que en pensa!

Anònim ha dit...

¿La ciutat pixada i cagada per marrinxaires nocturns i gossos de falda i piset? TARRAGONA¡¡ Tarragona la ben pixada i cagada¡¡¡

La cantonada més pixada i cagada per gossos de quatre potes de Tarragona és, sense dubte, la de carrer Eivissa i Francesc Bastos : cada matí qui hagi d´entrar a Caixa Terrassa o passar per la seva vorera, ho ha de fer vigilant molt bé el sól que trepitja i tapant-se fort les narius, i és que la videocàmara de la caixa com les de la Casa del Mar NO FUNCIONEN¡¡ i, clar, no graven els actes de desprendiment caní...Amo, Dueña, si el vostre gos pateix de restrenyiments, dueu-los a aquesta cantonada... que es pixaran i s´hi cagaran ràpidament i ben a gust...¡¡¡

Pere Tarter ha dit...

A aquest darrer comentari anònim m'agradaria demanar-li una foto del lloc en qüestió. En aquest moment disposem d'un parell de llocs similars i podem fer un petit reportatge.
Salut i gràcies.

:) ha dit...

Tots els que heu escrit teniu l'historial de buidatge net? Vull dir, si no heu pixat mai al carrer? Ni quan ereu petits? Potser no ho recordeu, pero potser la vostra mare o el vostre pare o qui fos, sí. :D

mkgon ha dit...

Ara ja no podrem pixar en la intimitat. Estarà plé de "voyeurs".vaja!

Tindré que anar a pixar a la Part Alta, que està més recollit.

Anònim ha dit...

patrulla "paiperpis" ja!
en lloc de tant agent posamultes de zona blava