11.12.06

THALES DE MILETO MIRANT LES ESTRELLES

Aquesta escultura del gran Lluís M. Saumells, autor també de l'escultura a la Família en homenatge al Dr. Robert representa l'astrònom Thales de Mileto mirant les estrelles. Fa exactament sis anys que fou reubicada al jardí de la reconciliació. Sis anys sense que ningú goses pertorbar l'astrònom passant-li un fregall. Només els coloms li han portat missatges de pau.

13 comentaris:

Jaume Bond ha dit...

Sou grans els d'aquets bloc!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Os he conocido porque hoy salis en el diari de tarragona y pienso volver a visitaros. Muy divertido!

Gloria

Lola ha dit...

Guai amb les cagarades... jajaja

nastic ha dit...

esperem doncs que no el decapitin com al nen de la familia

Carolina ha dit...

Felicitats Pere i César, sou un gran equip! una abraçada!!

Anònim ha dit...

l'han cagat amb el tal mileto, ei!

(seguiu així)

mkgon ha dit...

l'han cagat amb el tal mileto, ei!

(seguiu així)

Pere Tarter ha dit...

TARRAGONA

El blog irónico con los desperfectos de TGN recibe 350 visitas diarias
Esta semana la web Tarragona 2016 llegará a las 15.000 visitas. Ayer, 42 días después de su puesta en marcha, alcanzó las 14.800. Los autores explican cómo viven el día a día
por miquel codolar |

El blog empezó a funcionar el pasado 29 de octubre. El 6 de noviembre los autores explicaban en el Diari que no sabían donde les llevaría todo esto. Habían recibido 886 visitas en siete días y ya se mostraban sorprendidos del éxito de del blog. El día siguiente se dispararon las visualizaciones mientras se engrosaban sus correos con fotos y comentarios.

Cada día se encuentran con alguna sorpresa. Algunos les felicitan, otros comentan la página o les envían fotografías. «Ahora ya tenemos entre cincuenta y cien fotografías preparadas», pero prefieren dosificarlas diariamente, después de comentar entre los dos cuál es mejor o más conveniente o si es preciso llamar a alguien. «Dedicamos una hora cada día».

Aseguran que el éxito que han conseguido con la ironía y el sentido del humor en sus mensajes no les ha subido a la cabeza: «hemos seguido una línea bastante estable, tenemos más autoestima, pero estamos tranquilos». El tono de los mensajes es el mismo, y el diseño de la página también, aunque «esto es porque no sabemos más, vamos aprendiendo poco a poco».

En este mes y medio han conocido a mucha gente. Uno de ellos es El Gran Barrufet, un tarraconense que escribe un blog catalán desde Japón y que participa en los debates de la web. Con ello «ha encontrado una manera para estar en contacto con lo que pasa aquí».


... Más información en la edición impresa del Diari de Tarragona

Anònim ha dit...

jo crec que els colom troben a faltar el monumen dels caidos... on tans anys si van cagar....

Grease girl ha dit...

Com podeu pensar el meu nom de pila no és Grease Girl, però guardo bons records de l'època en que s'estrenà aquella pel.lícula doncs jo era adolescent ja granadeta.

Deu fer une stres setmanes que us vaig connectar per primer cop, vaig assabentar-me'n gràcies a un programa de ràdio.

Aquest és el meu primer comentari, potser el darrer, no ho sé: per això m'extenc una mica.

Escric als creadors d'aquesta pàgina per donar-los les gràcies per una cosa: no per la seva inventiva, creativitat, fina ironia i sensibilitat sinó perquè gràcies a ells la societat civil de Tarragona: el ciutadà del carrer, vaja.: te un nou mirall en el qual hi pot intervenir, pot opinar fàcilment i pot riure alhora.

Per a mi Tarragona 2016 és una oportunitat en la que heu d'anr aprofundint. Felicitats doncs, amics misteriosos Llamborda i Tarter pel vostre èxit!

Pere Tarter ha dit...

Gràcies Grease Girl, un honor per nosaltres rebre el teu suport. És per gent com tu que val la pena fer aquest blog.

Anònim ha dit...

he viscut 32 anys a tgn i es la primera vegada que veig aquesta estatua!!!
El que hi havia en aquesta plac,a fa una anys era un monument a los 'caidos por la patria' o alguna marmellada feixista per l'estil.
Suposo que l'ajuntafems convergent (i pepero) ja ho ha tret (i el 'merrychristmas' s'ho ha col.locat al jardi de casa per recordar los viejos tiempos del movimiento)

Anònim ha dit...

Menos mal que alguien se acuerda de un gran escultor que tuvo Tarragona hasta hace poco tiempo. Creia que estaba olvidado para todo el mundo.
Me refiero a Saumells.
Si a alguien le interesa, recomiendo un Blog que he encontrado sobre el artista.
Está en:
http://saumells.blogspot.com