15.12.06

T.T.T.: Tarragona Tête - à - Tête

La campanya Triple T, o T.T.T com és més coneguda, s'ha inciat al Moll de Costa. L'objectiu central és el de gaudir del plaer del Testa a Testa i dels suggerents contactes entre les nostres extremitats inferiors, ja que la mínima separació entre un banc i l'altre són bàsiques per tal de propiciar apropaments entre persones de difrent tipus i classe social. Només cal seure i esperar que algú ho faci davant nostre per tal de començar a participar en aquesta brillant iniciativa.

7 comentaris:

J.Sanvisens ha dit...

Potser un indigent s'ha muntat un "camastre" al més pur estil "La Terminal" (amb Tom Hanks).

El problema és que ara deu fer una mica de fred, a més, per proximitat tindria l'opció millor de dormir dins el Tinglado, damunt dels quadres a punt de penjar d'alguna exposició :)

Anònim ha dit...

Exacte Sanvisens:

Potser aquest indigent en llevar-se esmorza mostassa amb ou i taca els quadres dels tinglados... Qui sap!

Felicitats pel premi!

Anònim ha dit...

crec que s'haurien de fomentar la instal.lació dels bancs d'aquesta forma. Foementa i molt les relacions conciutadanes...

Anònim ha dit...

ligódromo de Tarragona

Milagritos ha dit...

Love seats :)

Anònim ha dit...

Gran Barrufet, saps que has sortit al Diari de Tarragona???

Carlinhos Medeiros ha dit...

Aquí, perdem moltes vegades l'oportunitat de somriure, fer un téte-la-téte en un banc de plaça, jugar conversa fos com els vells temps. Amb por de la violència, la vella cadira en la calçada, els bancs en les places van donar lloc internet i les TVs. I assim, el ser humà cada dia, queda més distant del ser humà i les seves emocions.
Abraçades.