19.12.06

DE CARTELLS I CARTELLERES

Què la Setmana Santa tarragonina és una manifestació de religiositat popular de primer ordre ho sabem tots: però els guiris no! Per això els responsables de les cartelleres municipals continuen instruint el visitant de la poc concorreguda zona de la capçalera del Circ i balcó. És normal doncs els guiris despistats també tenen dret de gaudir de les ostres festes i de poder-les ubicar en el mapa que ja passa del groc al verd-festuc...

La meva curiositat és si aquest sofert cartell serà capaç d'aguantar fins la Setmana Santa de 2007... Penso que s'ho mereix!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que l'encarregat dels plafons municipals porta de vacnces des de setmana santa.

Anònim ha dit...

homeeee, que això ja ho vàreu denunciar ja fa dies... Encara no ho han arreglat? però qui, a veure, qui s'encarrega d'aquestes cartelleres? Que les retirin, que donen una imatge penosa.

Mariona Estivill ha dit...

Penso que no cal que les retirin. Que les dignifiquin. Que un quan viatja agraeix la informació.

Anònim ha dit...

Les cartelleres són una bona eina, però cal un manteniment i una persona que se n'encarregui de revisar-les, actualitzar-les... Seria un bon sistema per racionalitzar les empaperades urbanes i oferir informació.

Anònim ha dit...

Podrien fer unes cartelleres de pedra esculpida tipus inscripció romana aixi no caldria camviara-la cada vegada. aixi el grafiteros tindriem un altre superficie per embrutar, el responsable de camviar els cartells podria continuar de vacances (indefinides)i santes pasques...

Anònim ha dit...

el responsable no està de vacances, està d'any sabàtic

Anònim ha dit...

M'adrada la vostra web doncs aneu ressegint l'evolució d'algun dels molts temes que toqueu. Aquest és d'escàndol doncs no crec que costi un duro mantenir aquestes cartelleres al dia ja que si han d'estar així que donguin la clau a una entitat cada mes i que s'ho turnin! Voilà!