4.12.06

OCELLS TROPICALS TRANSGÈNICS?

Les autoritats de tarragonines se n'han cansat de què hi hagi tanta afluència de compradors als comerços de la Rambla Nova i han començat a actuar instal.lant uns altaveus de música eixordidora i de dubtós gust que vol imitar el dolç cant de rossinyol. Des d'ara en determinades hores del dia la Rambla sembla una selva tropical mercès a aquest soroll i els vianants fugen doncs la seva tolerància auditiva te un clar límit i no poden sofrir més de 10 minuts d'inquietat i passat de rosca cant dels ocellots tropicals.

Un ciutadà ha arribat a afirmar que s'estima més què se li caguin a sobre deu pardals "que no pas haver d'aguantar el sorollam rambler dels bafles". Una ciutadana en canvi ha sostingut amb fermesa que el soroll "procedeix una nova espècie d'ocellot transgènic que s'està reproduint a marxes forçades"

Enceneu els altaveus

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Però això què és!!!!!!
Quina por que he passat...però això no pot ser pas veritat!
Això és un gag de la tele no?

Pere Tarter ha dit...

Avui al Diari de Tarragona han tret un reportatge sobre aquest tema. Cèsar, aquest és el tema del dia!

Anònim ha dit...

llegeixo al diari:
Los altavoces para espantar a los estorninos emiten menos de un cuarto de hora al día, tiempo suficiente para que vecinos y comerciantes se muestren molestos con el ruido que provocan.
por Nerea Zambrano |

Anònim ha dit...

Cagadarada o soroll, aquesta és la qüestió!

Potser l'ocell tropical és el simpàtic "mallolus ilex"?

J.Sanvisens ha dit...

A veure, es Hitchcock total! Quin sirollam!
Realment efectiu pels humans, marxaran tots segur....però els ocells?

Anònim ha dit...

què t'hi jugues Sanvisens que marxa tothom menys els ocells !!
Jajajajaja...

Cèsar Llamborda ha dit...

Les imatges són de diumenge al voltant de les sis de la tarda en plena rambla Nova. Ere un espectacle veure com la gent s'aixecava de les terrasses per anar-se'n doncs no podien parlar pel mòbil, etc. Brutal. Algú sap que hi diu la llei de contaminació acústica?

Anònim ha dit...

No poden fer servir ultrasons o alguna frequencia que els ocells sentin pero no les persones? si la solucio fa mes soroll que la causa, els ocells, doncs quina birria de solucio! hahahaha!!

Hi ha una altra solucio: s'abilita un espai a les afores de TGN amb una tona d'olives amb veri, i en una setmana no queden estornells. D'aixo se'n diu 'control de plagues'.

Perque la solucio no es fer fora els ocells, sino mantenir dins d'uns limits el seu nombre.

lOLA ha dit...

jO TAMBÉ HE SENTIT EL SOROLL I FLIPES!

Anònim ha dit...

TERRORIFIC, REALMENT TERRORIFIC, ESPANTÓS.