7.12.06

CAIXES FORTES - FAÇANES FLUIXES

En diversos carrers tarragonins de l'eixample -vegeu aquí una foto de l'av. Rovira i Virgili- una ONG s'està dedicant aquests dies a instal.lar caixes fortes de forma altruista. a la instantània veiem l'espai que ocuparà una d'aquestes caixes de cabdals (es tracta de la pintada fosforito), per a la instal.lació de la qual l'ONG no ha demanat autorització als propietaris de la vivenda. Responsables de l'ONG han declarat que "no es queixin, doncs piconarem la paret de franc". Aquestes caixes serviran per a què els vianants, front la inseguretat ciutadana, puguin custodiar-hi de forma temporal els objectes de valor pel mòdic preu d'un euro al dia: vaja, més barat que la zona blava. L'euro serà destinat a aturar la pesca il.legal del calamar gegant.

7 comentaris:

Buenafuente ha dit...

Serà un bon sistema aquest?

jaka ha dit...

:-DD

Anònim ha dit...

aixo es conya o es del cert?
tan txunga esta TGN?

Pere Tarter ha dit...

em comenten que han vist més d'un dibuix d'aquests a la ciutat...per a què servirà?

Cèsar Llamborda ha dit...

Poc a poc aquests dibuixos -graffitis- estan envaint alguns carrers tarragonins. Segons la informació procedent d'un botiguer afectat el tema és el següent (i això no és conya).
1.-Sense avisar i plena llum del dia et foten la pintada a la façana.
2.-Sense autorització del propietari de l'immoble, en un lapsus de temps que va de tres setmanes a dos mesos, et perforen la façana per instal.lar-hi una caixa de connexions elèctriques.
3.-Resultat: Millora de la xarxa elèctrica i desgràcia a la façana.
4.-Conseqüències: No hi ha cap rebaixa a la factura de la llum.
5.-Pregunta: Quan plogui continuarà marxant la llum?

Anònim ha dit...

I això es pot fer?
Pots anar fent forats a les parets de les cases?

M. Estivill ha dit...

Si passeu per Rovira i Virgili i us fixeu en aquesta façana veureu que els "lumbreras" es van equivocar de paret i primer van guixar a un altre lloc... Per tant la casa té 2 graffities pel preu d'un!!! I l'esprai no és com els bolis replay...